Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma šta ovi poljoprivrednici kake više???
Ne vidim razlog sto ovi poljoprivrednici polazu pravo na pare od poreskih platisa. Na kraju krajeva ni drugi privatni sektori ne dobijaju poticaje pa sto bi poljoprivrednici?Svaki biznis nosi neki rizik pa i ovaj.Sto je manji rizik biti stolar ili auto-mehanicar? Onda i oni trebaju poticaje.Kome je poljoprivreda teska nek se bavi nekim drugim poslom koji ima manje rizika. Da ne pricam o zloutrebama ovih para, da dobijaju ljudi koji nemaju ni avliju a kamoli farmu ili kojekakva udruzenja poljoprivrednika , gdje se pare podjele po privatnim djepovima. Ja bi sve ove poljoprivrednike rastjero i ne bi dobili od mene ni marke.
pola ovih komentara pise niksic ili njegov brat mirsad !!dole vlada samo laze ljude koji tesko rade !dolje foteljasi niksic i ostali!
Thumbs up for Vlada FBIH
Uopće ne sumnjam u djelovanje Vlade FBIH i Premiijera Nikšića
ja mislim da je poslan pismeni nalog prema Ministarstvu da se ova sredstva isplate poljoprivrednicima, te da će ovaj problem staviti na dnevni red sutrašnje sjednice Vlade FBiH kako bi se ona o tome očitovala i donijela određene zaključke.
Vrlo je teska situacija u poljoprivredi, ali se nadam da ce vlada naci rijesenje kao i do sada, poljoprivrednici moraju vjerovati u ovu vladu,
nisam ciganin
svi su uredno obrađeni zahtjevi za poticaje namjenjene proizvodnjama, koji su poslani iz kantona, moraju hitno biti unijeti u sistem plaćanja od strane Federalnog ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, kako bi sredstva došla do onih kojima su i namijenjena.
Ako bude para u budzetu dobit cete, a ako ne bude necete... Jer smo i ovako duzni, a vama ne bi bilo lose da pocnete i nesto raditi, a ne samo od drzave traziti....
Vlada FBiH ako je obecala nesto, onda ce to i ispuniti, nisu kao ovi prije ciji je moto obecanje ludom radovanje
Muslimović je petokolonaš.Osnovana udruga od strane Lijanovića .Mogu mislit 40 miliona iz proračuna 2013 to njih zanima.Prozirni su