Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U potpunosti se slazem sa ovim takoreci generalom \"MUSLIMANOVICEM\" Od kad bosna postoji u njoj se vode specijalni ratovi, pocevsi od turaka, austrougara,nacisticke njemacke pa do poslednjeg modrnog koloniaztora NATO. Svima su bili SLUGE i uvjek su izvisili i postajali sve malobrojniji i nejaci. Specijalni rat je i ISLAMSKA DEKLARACIJA i ZELENA TRANSFERZALA koje su djelo njegovog oca nacije, koji je davno prije 90-ih pozivao na krvoprolice i mrznju prema svemu onom sto nije islamsko. Specijalni rat je i to sto ZLAGUMDZIJA oce da uzurpira vlast na cijeloj teritoriji tzv. BiH na stetu ostalih tzv. konstitutivnih naroda. Specijalni rat je i javno pozivanje naroda da ne slusaju ostale izvodjace narodne muzike--link; http://www.poskok.info/index.php?option=com_content&view=article&id=30386:primitivizam-vehabije-protiv-brene-i-cece-&catid=137:drustvo&Itemid=199 Na svakom cosku kod vas je prisutan specijalni rat, sto i druge (nemuslimane) podstice na adekvatan odgovor.
Nemas ti pojma starac, specijalni rat ti je kad Bosnjaci idu po UN i zabadaju noz u ledja aktivno nasim jedinim saveznicima Amerikancima u vezi palestine na primjer. Specijalni rat ti je kad srbi uspiju odvojiti sve nase saveznike od nas. Sve drugo je mala maca.
Bre nemoj te da dirate generala , to je dobar i pouzdan covek
iz kojeg li naftalina izvukose ovog penzionera-kosovca
glupane tvrtko je bosanski kralj : po milosti bozijoj tvrtko ban bosanski, tvrtko milosti gopsodina Boga kralj srbljem bosni i primorju, pradjedova mi gospode bosanske i kaljevstva mi bosanskog :P uzalud skutori tvrtko je jasno kazao sto je a to je bosnjak i to niko ne moze ukrasti uzlaud vam sve niko nije kriv hrvatima sto nemaju kraljeva pricaju o nekakvim kraljevima do 900 g do 1100 nigdje nije dokazano gdje se krunisao nekakav tomislav ne postoji pimanje hrvatskog grba sahovnice tek u 16 stoljecu dakle skutori poklopite se imate vas skutoristan
@btw ko bi se mucio i tebi govorio kako i sta da radis hahahahahah ko te j... domorodac, po meni krepaj odmah
Nema nista od BiH kao drzave ako je za to temelj nekakav gradjanski duh. U danasnje doba gradjanski duh manjka i u daleko razvijenijim i naprednijim drzavama da bi u jednoj maloj zemljici na balkanu postojao. BiH kao drzava nikad nece postojati zato sto su gradjani te zemlje suvise vjersko-nacionalno opredijeljeni.
koji specijalni rat? bosna je jedino bila pravna država , kao takva i uređena država, samo za vrijeme Hrvatskog kralja Tvrtka Kotromanića.
Nisam nacionalist niti sam protiv BiH ali slazem se sa komentarom RS BL-a. BiH opstaje i zivi onoliko koliko joj to dopusta međunarodna zajednica. Sve i da se RS osamostali, i da mi Hrvati nekako dobijemo neku HR HB, sto bi Europa i svijet sa okrljastenom drzavicom u kojoj bi vecina bili muslimani!
RAZLAZ LJUDI, ZAŠTO JA MORAM ŽIVJETI U NAMETNUTOJ DRŽAVI S NACIJAMA KOJE JA NEVOLIM. SVAKO SEBI BRATE, I MIR JE TU. ZAŠTO DA SE TUČEMO PO UTAKMICAMA, KAD TO NIJE POTREBNO.
DOBRO JUTRO MUS.LI.MANSKI KOLUMBO.. bosna i nije prava drzava [tj od dolaska is..lama] niti ce kada biti ..to je teritorija koja opstaje tacno onoliko koliko strani faktori to zele ..sr,,bi i hr..vati samo cekaju svojih pet minuta ali to jos nije doslo..nece zapad da pravi jos jedu pales.tinu u evropi..dosta im je jdno kosovo
zastrasiti - manipulisati - porobiti Duse moje Goebbel-ovske, oni bi se samo igrali sa nasim zivotima u svrhu licne dobiti... sto zapravo i jeste srz patriotizma kao sredstva kontrole.
@@vala Ovo nije vala, već odvala dana! Bosna i Hercegovina jeste država i to kaže član 1 Ustava BiH. Evtiteti i distrikt Brčko su niže organizacione jedinice ili nivo II vlasti. A kad smo već kod toga, da nešto i naučiš, BiH ima četverostepenu arhitekturu javne uprave i to: državne institucije, entitetske, kantonalne istitucije i opštine. Prihvatanje nečijih \"želja\" koje se iznose javno od onih koji neće da čitaju dokumente , je cilj da se u javnosti prikaže stvarna situacija drugačije. Ustav je jasan a njegovo mijenjanje je moguće samo konsenzusom svaih konstiturivnih naroda. Dnevno politička retorika onih koji bi da entitet prikažu kao državu ili ga odcijepe je upravo dio specijalnog rata da se javnost podijeli a u suštini je mlaćenje prazne slame. Zato, moji Bosanci, čitajte, učite djelujte. Ne nasjedajte.
Boze, pomozi nam da konacno saznamo istinu. Boze, spasi nas ovih ublehasa od kojih ni njihova familija koristi nema. Ko se boio, ko branio to, mislim, je nebitno spram onoga sta nam pise u istorij na kojoj se odgajaju generacije koje ce iznova i opet iznova ciniti genocid. Sta cini Bosnacka elita pa da zasluzno hodam uzdignute glave bez straha da kazem da sam se borio i zasto sam se borio.
Prepoznao si se kao dio onih inficiranih izvršilaca specijanog rata. Cilj i jeste da takvi kao ti, nažalost ljudi plitke pameti i suženog razuma koji razmišljaju \"pameću mahale\", nesvjesno raznose virus i odrađuju zamisli ideologa specijalnog rata. Ako se samo 10% \"primi\" na udicu oni su uspjeli. Razdor i nejedinstvo unutar bilo kog ugroženog naroda je cilj, a onda se posao lakše obavlja. Ali ova zemlja ima dovoljno pravih a ne kavzi patriota koji plus i minus umiju da razlikuju.
btw. ne zivis u drzavi sa prefixom drzava bosna i hercegovina vec zivis u bosni i hercegovini koja je sastavljena od dva entiteta federacije i republike srpske te distrikta brcko, tako da u startu valjas gluposti