Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Javjerujem da ce ispostovati, na celu je Premijer koji je do sada dosta dobrih stvari uradio, da big poboljsao sizuaciju u Federaciji..Nadam se najboljem ishodu!!!
Poljoprivrednici strajkuju,a Tihic se ceslja...
Pomocice vama Niki,to je zagrantovano..
Ako premijer pita u ovom trenutku bilo sta on ce to ispostovati,to je jedan velik covjek...osim ako ove tri stranke opet nebudu opstruirali njegov rad...
dok je sda na vlasti trava nece da niče, a ne da nama i poljoprivrednicima krene na bolje, ne budite smjesni, ljudi opstruiraju sve od budžeta pa na dalje! REVOLUCIJA!!!!
Ako opet nebudu bojkotovali Lijanovici i SDA mozda vam se i ostvari moji poljoprivrednici
Mislim da ce sve biti ispostovano, zato sto je ova vlast dokazala da postuje dogovore!
Siguran sam da ce Vlada FBiH ispostovati sve dogovore. Dosad su dokazali da brinu o svim građanima pa tako i o poljoprivrednicima.