Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mubarek neka je mjesec Redžeb koji je sveti mjesec, kojeg su i predislamski Arapi poštovali. Ovaj mjesec i ova mubarek noć nam najavljuju mubarek Ramazan ❤️❤️❤️
vjeru su u ovoj korumpiranoj drzavi privatizovale mafijaske familije ( stranke)...
Bil Hajr 🤲🏻🙏🏻
Dragi ljudi, postoje vremena kada je najbolje upućivati dove, to su između ezana i ikameta, petkom, u zadnjoj trećini noći (svaku noć), kada kiša pada. To su neka odabrana vremena. Što se tiče noći želja, to je novotarija. Ukoliko vam je mrsko u Kur'anu pronaći jasne ajete o tome, makar proguglajte.
koji ste vi majmuni u ovim komentarima, hajde što prepucavanja svakodnevna u vezi sporta, politike, gluposti ... al kad ovo procitam tačno ste životinje, jer životinje nemaju savjest, nemaju vjeu, nek vas Gospodar uputi na pravi put, a insanima uslise dove,Amin.
Bože zdravlja i pameti, na nama je da se borimo za ostalo.
“Da je on (Kur’an) od nekog drugog mimo Allaha, u njemu biste našli mnoga razilaženja.” (En-Nisa, 82)
Molimo dragog Boga da pomogne one koji zele dobro BiH a dusmani da se o sebi zabave.
Koju su lakrdiju od vjere nam napraviše, pa imalo razuman i upucen u islam zna da je ovo cista glupost, cuj citavu godinu moras cekat da bi dovio za svoje zelje. U islamu je svaka noc u kojoj klanjas i molis Gospodara noc zelja, i on se odaziva svaku noc. Jos kad kazu 100 rekata da se klanja po 10x ihlas da se uci, jesul normalni.
Svaka noc je noc zelja, svaki dan je dan zelja
Bil Hajr.
…postujem ali ne pada mi napamet da praktikujem…