Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Allah Vas uputio na pravi put. AMIN Čestitam svim muslimanima ovu noć
@max.soulfly.186... pa i ti se nasadiš na čelo, samo iz drugih razloga.
Nažalost kod većine Muslimana se je sve svelo na džume, dovišta i proslavljanje noći koje nikada niko od prijašnjih generacija nije obilježavao! Zato oni koji "žive" Islam se prozivaju da su radikali, ovakvi ili onakvi! U Islamu imaju dva Bajrama i to je to!
@Mostar42 je poturica u krivo mu.
vehabije vazda najpametniji
hljeba i igara
Drage nase sestre i braco islamske vjeroispovijesti, neka vam je sretan Dan vakifa i neka Svemoguci Stvoritelj uslisa sve vase iskrene i ponizne dove, te i vas i nas i njih upravi u jedinom pravom smjeru za BiH, a taj je veliko uzajamno postovanje i uvazavanje posebnosti i potreba triju konstitutivnih naroda, ali i postovanje ljudskih prava i dostojanstva bas svakog gradjanina. Suzivot je lijepi Bozji dar. Mir i dobro!
Ukinuli komentare za LGBT, a ovdje pustili da bagra otvara svoje septičke jame i time zagađuju univerzum.
umjesto da se ceka na neku noc gdje se slavi pedofilcine, kako bi bilo da se organizuje neka noc za siromasne djece ili gdje se daruje krvi? Bilo bi 100x korisnije.....ali dobro nije balkan dzaba zadnja rupa na svijetu..
@chapito Ti si zadnja rupa na svijetu i to septička.
vidi pedera na zadnjoj slici kako sire guzicu :D
@chapito je septička jama.
@chapito šta tebi pogled privlači...nemoj da se stidiš...budi ono što si.
Ovako se brani država.
Prvi unlike je "udaren"! Koliko možeš biti neuk, ohol i zaostao da kada se ljudima kaže da nema utemeljenja u "proslavljanju" ovakvih noći da to uporno odbijaju!? Podučite se malo vjeri! Namaz, Zekat, Post i Hadždž ko može!! Sad se vi sa "unlajkovima" pronađite gdje ste u svemu tome!!
@Mostar42 je poturica u krivo mu.
Namaz kao najljepši vid skrušenosti, pokornosti i zahvalnosti dat je ljudima kao mi'radžski dar sa neba, ali je i sam, u jednoj hadiskoj predaji, nazvan ”vjernikovim (svakodnevnim) mi'radžom”. Iz tog razloga pravi vjernik nikada neće odbiti ovaj posebni dar i zapostaviti svoj mi'radž odnosno svoje duhovno uzdignuće.
Neko vjeruje u nešto, a neko u nešto drugo, a neko u ništa! Kad sam bio mali volio sam bajke!
Elhamdulillah ❤️
Haj ŽŽŽŽ. šerbetom nekim
Zadnja slika se ubila za afterparty parade ponosa :)
@SejdoBrabonjak što radi tvoja prljava mašta...
što su to dočekali. lijepo molim pojašnjenje. hvala.
nisi ti dzaba brko....
eselamualejkum ☝️