Komentari (224)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretna i bericetna Nova Hidzretska godina svim osobama islamske vjeroispovjesti :3
Kasnite za nama 578 godina JEBOTE TITO hahahahaha
čuj kasnimo mi u 1435. godini imamo pametne telefone, laptope, tablete, automobile i sva ostala tehnološka čuda, ko sad kasni?!
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
BRACO SRETNA NOVA HIDZRETSKA...
tuzno je kad prođem kroz grad i vidim da se i muslimani sprdaju sa ovim praznikom, pa bi ovim putem zamolio sve muslimane koji ovo citaju i ne shvataju ozbiljno ovaj praznik da pročitaju komentare na ovaj članak, prije svega komentare ovih fašista pa da vidite sta zaista o nama misle i sta bi nam opet radili ukoliko ne zbijemo svoje redove , klali bi nas kao 92 zato ne budite budale i cuvajte i njegujte svoje , poz za sve dobre ljude!
nešo u vezi ovog vatrometa i ovih svjetala ko za božič: Rekao je Poslanik s.a.v.s:" Slijedićete običaje onih koji su bili prije vas, pedalj po pedalj, aršin po aršin, sve dotle da kad bi oni ušli u gušterovu rupu, vi biste ih slijedili." Rekli smo:" Božiji Poslaniče, jesu li to Jevreji i kršćani?" Odgovorio je:" A ko drugi!?" ( Buharija i Muslim)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bosna je drzava cuda-samo u njoj mozes slaviti 3 puta novu godinu i to sve oficijelno...
Blago se ovim nasim Muslimanima, ni slave dvije Nove godine! Samo, zbunjujuce je to, misli to da prate dva kalendara?
Nek nam je vala sretna :) Kamo sreće da svi prakticiramo vjeru onako kako treba.Mislim svak svoju, bar je to nama na Balkanu potrebno..Onda bi se vise voljeli :)
Nek nam je vala sretna :) Kamo sreće da svi prakticiramo vjeru onako kako treba.Mislim svak svoju, bar je to nama na Balkanu potrebno..Onda bi se vise voljeli :)
Sta reci?
Ja belaja za novu godinu , zovi muriju :D
Masalah, Sretnu i bericetnu Novu Hidzretsku godinu zelim svojoj braci i sestrama diljem svijeta.
nek nam je sretna.,,.,
Kakva budalaština. Dočekivat nekakvu Novu godinu, a posebnu onu po čijem kalendaru ne živiš. U HNK na lijevoj obali neradni dan :D
Zasto je budalestina? Znaci neko drugi moze svoje da slavi a nase je budalestina? Ko te jebe
Majmunak, nemaš šta bavit se kaldendarom po kome ne živiš. Druga stvar, upravo se o tome i radi. Nova godina je žestoka glupost i niko je ne bi trebao slaviti, jer nema šta da se slavi, a najmanje bi muslimani trebali praviti pandan toj besmislici, oponašajući ono što se radi u Kini ili na zapadu, malo vatrometa malo meze.
Patlidžan: malo razuma imaš dok vako nešto pišeš i ako nemaš pameti ima Google pa ces vidjet koje sve to izmislio
Ovo nije sala ! Platit cu onome ko mi da ime,prezime i adresu ovog idiota. neka se javi pls, molim Boga da je iz Hercegovine.
reci mi internet rambo.. samo mi reci gdje te mogu naci...
taman smo toliko zaostali za normalnim svijetom :) hahahahahahahah cirka nekih 600 godina :)
bitno nek nismo kao servi jos u 1389
sta serviras? ne razumijem?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
neka nam je SRETNA I BERIĆETNA :D
Detherdr*l, ti covjece imas ozbiljan problem. Cisto da znas preventivno-nisam musliman :)
Tvoja mrznja prema svemu islamskom je zabrinjavajuca, samo toliko.
@Dathedr'l kakav je ovo povratak fassiste na Klix, ti nekom pricas o frustraciji i nemoci a skoro svaki tvoj post obiluje uvredama upucenim svemu sto nije srpsko. Ko o cemu, Dathedr'l o postenju. Ti povezujes neku religiju sa pedofilijom i razvratom, ti si toliko zaostao da svijet oko sebe dijelis na krivovjernike i pravovjernike. Tvoj je problem sto smatras da sve one za koje ti smatras da imaju krivu vjeru treba protjerati, ako nece da odu pod prisilom onda ih treba pobiti. Tako je i Hitler htio da nema Jevreja, tako i ti hoces da nema muslimana.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ČETNICI MATER VAM JEBEM U PO ŽVALJA HEHEHEHHEHE