Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo veze nema sa Islamom. Educirajte se ljudi, ovo je novotarija isto kao sto je i placanje kojekakvih hatmi od strane djece da bi lokalni imam proucio Kur'an njihovim umrlim roditeljima iako je u hadisu doslo da covjek ima koristi SAMO od 4 stvari nakon sto umre, a jedna od tih je da ostavi pobozno dijete koje ce za njega upucivati dovu (a ne placati nekome trecem da to radi). Obrazujte se ljudi, jer je neznanje doista veliki neprijatelj.
Dzaba upozoravati narodu ne mozes objasniti
@the-beg: Jel znas sta znaci "bidat" odnosno "bid'ah"? Znaci "novotarija". Dakle, NIJE dio Islam. Islam je onakav kakav je bio dok nije preselio Poslanik s.a.w.s. Nakon njegovog preseljenja sve sto je dodato Islamu odnosno sve sto nije praktikovao Poslanik s.a.w.s. je novotarija, a ova glupost od Noci zelja je jedna od takvih novotarija. "Ikre", covjece, prvo je naredjeno "ikre" odnosno "uci"/"citaj". Opet ponavljam: obrazujte se ljudi, jer je neznanje doista veliki neprijatelj.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Bože dragi, pa dokle ce ova naša Ulema da ljude obmanjuje. U prvih 400 godina Islama nije bilo noći želja . Kakva izmišljotina da bi narod dolazio u dzamiju.
@lilly98 A šta ako jeste?
Zasto hodze ipak vrse dzenazu one za koje se zna da nisu po ponasanju muslimani citav civot. Razlog je jasan, tu su pare od ukopa i dzenaze.. pa nek mu Allah sudi, a ne mi, kako vole reci.. Kad je neka stvar ocigledna, onda je ocigledna.. ne treba ti nicija potvrda pa ni od Allaha
Što su se vehabije aktivirali!
Bolje bit hrvat u Sarajevu nego bošnjo u BL. Toliko.
https://youtu.be/8p_A_QMMMIk Tuga je kad vidis glavnog imama da ucestvuje u necemu za sta zna da je novotarija.Ne znam samo kome zeli ovim da se priblizi? Ljudima ili Allahu?
A ne moze bez pjesama i nekakvog mevluda.
Ako kenan music i ammar basic ne uspiju iskorijeniti podmukli kriminal IZ nece niko drugi
Narkoza vjerom,narkoza komunizmom,narkoza nacijom...Ah,ja lakse se podnose bolovi dok mozak spava.S te strane dobro je to.
Jel i ovo naplacuju?
https://www.youtube.com/watch?v=BMZc6B2cnss
Svaka novotarija je zabluda. (Hadis)
Iskljuci se sa interneta. Ugasi struju. Prodaj auto. Sve su to novotarije iz perspektive nekog iz 7. stoljeca.
Noc zelja, valja mi doviti 🙂
Elhamdulillah svih 5 vakat namaza 😊
Svaku noc musliman treba provoditi klanjajuci, a uputite dove Gospodaru svjetova da budemo zivi i zdravi i da nas rar zaobidje. Bojim se desavanja oko Kosova :( . Svaki dan nam skracuju zivot sa vijestima
Zato volim demokratiju neka svako praktikuje i vjeruje u sta hoće i jedino tako dobijemo čistu jasnu sliku svega toga sta je to ustvari
Baja Mali Knindza: Sa Manjace porucuju vuci Selite se banjalucki Turci. Ovo je vise, nego jasno kako je Banjaluka postala srpska.