Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žena može od muškarca napravit milionera , ako je prije milijarder bio , 😎
Bas se nasmija😂😅 Sve serete o zenama a bez njih ne mozete😁..
Iskreno,ja sam bio psihicki zlostavljan.Nije bilo vrijedjanja ali mi je krv pila na slamku.Od kad sam se distancirao od nje ja sam se preporodio i počeo zivjeti punim plucima.Ja sam iskljucivo kriv za tu situaciju jer svaka zena pored sebe zeli da ima pravog muskarca, doslovno u smislu te rijeci.Ocito je da je da to ona nije vidjela u meni, a nisam pizda, mozda je ona ipak imala visoke kriterije.Nek joj je sa srecom.
Što bi rekao moj komšija, mesar po struci: Ništa insana ne naljuti ko žena i ovca...
Sta je nama nasa borba dala :) To je ta ravnopravnost polova.
Sta bi Andrew Tate na ovo rekao
Zakon je problem .
Psihološko nasilje je obostrano. Muškarac trpi zvocanje ali kad eksplodira onda ode sve u pm.
Sami su sebi krivi, levati 🤣
Majka u hladno celo da je poljubi.
Papučari ! 🤣
@kurc nisam mislio da se izlema prvi da je,neg kad ona tebe krene onda izlemas i opet nasilnik kontas..
Dokle god se muskarci sprdaju na ovu temu (vidim vecina takvih komentara), psihicko zlostavljanje i manipulacija s djecom i ucjenjivanje ce se jos u vecoj mjeri desavati. Sta bi bilo buzdovani da je obrnuto - zene bi ovo digle na daleko veci nivo! Samo se vi zezajte dok se i vama isto ne desi.
Konačno neko da objavi tekst. Žene su nasilnici u porodici, muškarci su žrtve. I o tome se treba govoriti.
"Istina."- B. Akir
Feminiziranje muškaraca ponovno na djelu
Muskarac ce prepoznati psihicko nasilje od strane partnera ali nikada nece to reci niti potraziti pomoc iz jednog prostog razloga - nikoga nije briga, a onda i one recenice "istrpi" "ma ti si musko pusti" "pretjerujes" itd... S druge strane partnerice imaju savrsen alat za manipalicu i psihicko zlostavljanje - djecu.
Fakat, danasnje zene trebaju na umjetnu oplodnju, njima je feminizam udario u glavu i nema tu pomoci, najbolje da nema veze sa muskarcima.
Haha, jel ovo moguce😃, nebi to sebi dopustio, dzenaza bi joj bila.