Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pod hitno poostriti kazne za seksualno uznemiravanje,inace zene i djevojke (vase kcerke) nece moc izac iz kuce a da joj neki napaljeni ludak ne mase prangijom ispred face. Dno dna!
Slažem se sa tim što si rekla. A roditeljima savjetujem da pripaze kako im se dijete oblači i s kim se druži. A naročito s kim priča na internetu.
Nemoj sada tako. Napasce te svi oni koji pljuju po ”me too” pokretu jer su po njima sve zene, a pogotovo glumice, pjevacice itd. uvijek krive za seksualno zlostavljanje kojem su izlozene. Mozda je ova djevojka setala bosih nogu i samim tim ”natjerala” ovog ”nevinog” idiota da nasrne na nju.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Napaljeni psi.
Qurac ima glavu ali mu je mozak k'o vulkanska lava, malo - malo, eksplodira !!!
Na Balkanu nema djece cvijeća ni seksualnih sloboda, to si izbijte iz glave. Ovdje je nakon silovanja prvo pitanje koje je nasilnik vjere, pa koje nacije, pa ima li kakve šanse da se to podvede pod teroristički čin, pa tek onda je li lik normalan, je li manijak i što je i on bio pacijent. Onda dođe niz seksualno diskriminatorskih pitanja bilo da je žrtva žena onda feministice ili ako je žrtva nasilja muškarac onda mačisti. Niko ne pita za žrtvu i njene traume.. Balkan.
Kad se uvede sankcija rezanje cune bice bolje... pren da ima i zena svakakvih
nije on bolestan
Turbo djikan!
@100 poturica je u pitanju btw
Popio dvije plave udarile mu u glavu xd
I to treba liječiti !
zašto klix ne kaže da je poturica?
@nfg valjda je predugo bio odvojen od stada. Ste ce "bosnjaci" navikli da se pare s ovcama i kozama pa kad vide zenu neznaju se ponasat
Ebeni bolesnici pogani!!!
samo jako druže
nadam se da ce neko blizi uznemirenoj osobi znati da rijesi ovo kako treba. od prijavljivanja policiji nema nista
Ponasanje ljudi je simetrično u funkciji od godina...
Ovo će vjerovatno riješiti muž/brat/otac/momak spolno uznemirene osobe kad ovaj izađe. Osim ako nije uznemirio muškarca?!