Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikakav problem da se postave kamere blizu vrtica, skola...a ovo!? Ccccc Bolje bi im bilo da postave kamere (nisu skupe!!) na ramena policajaca kooo ameri :)) da vidimo mi te heroje koji brane interese drzave...ah daa zaboravih i pracenja(bubice) politicarima...svakom dati sluzbeni tel(svakako ih vecina ima) i pratimo VAS :D
Auuuu jesu li i ovo MUPOV-e kamere odradile? :D OPET vi sa materijom,pa dokle hebemu misa!
Da nije prizn'o pustili bi ga?? 😂
znaci isplati se rizikovat
Deset kila godina prdekane matematcki!!! Drzava i govna!!!
Kriminal se isplati.
*ebem ti taj sporazum i ko ga je uveo u pravo.Jos ako se sudija da '' podkovati '' pa jos tu prisije primjerno vladanje ode svercer kuci za godinu dana da nastavi raditi tamo gdje je stao.
Ovaj radio samostalno. Zamjenik krim policije iz Brckog pao sa kilo kokaina u Hrvatskoj i na slobodi za godinicu. Ne bi me cudilo i da ga unaprijede, imajuci u vidu da su mu sefovi u vrhu drzavnog narko krijumcarskog lanca.