Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Op op sto ste pisali komentare pisali ste haha
@fbUser1584785664 jedno je pisati komentare, drugo je prijetiti i vrijedjati
Klix i zastita podataka, nebo i zemlja.. sad ovaj lik komotno moze tuziti klix zbog otkrivanja licnih podataka.. Govor mrznje je zastitni znak klixa..
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
aha.........samo jedan muskarac ? ovdje ima poziva na nasilje koliko god hoces svakodnevno
@Bethany To su medjuetnicki pozivi na nasilje i od toga medije zive (tj nikaga nije briga) A kad pozivas protiv policije, odmah zivnu i ispuste burek iz ruke...
@Bethany Napokon neko pametan da napiše komentar. Znaju i svi Klix administratori da se svakodnevno širi međunacionalna mržnja, pozivi na pokolje, protjerivanja, genocide i šta sve ne a ništa se ne poduzima povodom toga. Bitno je da su reagovali kad je neko "prijetio" Wigemarku, Gordani Tadić i evo sada policiji. Ima komentatora koji su zaslužili po 2 do 3 godine robije i svi znamo njihova botovska imena naloga na klixu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tako je samo strogo nad sirotinjom,a hiljade migranata slobodno setkaju,bockaju se nozevima,kradu, itd.Bitno je da je opasni komentator uklonjen,Bosna je danas sigurnije mjesto za zivot...ccc
Zar nismo anonimni ?
Aj sad kmećite , sve više ce biti ovakvih intervencija jer je davno Dara prevršila mjeru.Svaka cast nadleznim sluzbama..
"ima pravo, zatražiti sudsko odlučivanje kod nadležnog suda" ???????? HAHAHaHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.............. Pa sud je vaša institucija... VLAST, POLICIJA I SUDSTVO SU SVETO TROJOSTVO:... Ne znam šta je napisao, pa ne mogu ulaziti u detalje, ali je sigurno bio frustriran i osjećao nepravdu čim je tako reagovao, a to ispoljio preko komenatara. Bilo ni fer da klix napise sta je tacno rekao.
Ok, ako je prijetio ubistvom, pozivao na nasilje i slicno, trebaju takvi biti identifikovani i procesuirani medjutim, trebaju isto tako biti expresno procesuiranj i oni koji su blize vladajucoj strukturi kao npr. kiosk od 250 000 KM, dvostruki klik ugostitelja, ravnogorski pokret i njohove pjesme, velicanje zlocinaca i sl.
apsolutno pretjerano...... ja mislim da ga je klix sam prijavio, da bi mogo napisat novi članaka.. i uzet jos klikova.. sta sam ja u životu vidio ukomentarima prijetnji i agresivnosti napisano...... pa meni su prijetili "da će me naći", pa nisam plakao, jer na tastaturi je svako jak.
mozetel tačno citirati šta je rekao ?
1st Amendment freedom of speech prekrsen ovdje..
Hapse male a velike ne e pa Klux sto sam te citala citala sam ima bolji portala koji drugi svoje komentatore dovidjenja zauvijek
Apsolutna podrška.Razni portali su dali prostor mnogim idiotima da se mogu oglašavati.
Ja sam nemali broj puta na klix vidio pozivanje na linc ljudi prijetnje kompletnim nacijama pa ne sjećam se da je iko reagirao
klixto-rise pa ti si u sluzbi..ti si i udba i ozna zajedno....evo vam "demokratija" godpodo (bili ste drugovi prije) Gospoda u susjednim drzavama i dezelama imaju isti problem....eee onda je nas dobri Saban bio u pravu sa svojim zadnjim rijecima na samrti "CUVAJTE BRATSTVO I JEDINSTVO KO ZJENICU OKA SVOGA" sta uradismo gospodo ? Zatvorite oci i procesljajte slike sa Slava, Blagdana, Bajrama, Novih Godina, ljetovanja, jelde, sve je bilo "FUJ" .eee stoka smo mi...nista drugo !!!!
TOR, VPN ...
@gooUser1584016874 Dino je prelivoda,izdao je i napustio SDA,nije rješenje napustiti,podvući rep i otići,zašto nije ostao i borio se,..on se bori samo za fotelju i pečat.
kofa anonimno