Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto trijezan misli pijan govori
Posle su ga na traktoru kuci odvukli...
@omladinac73 Izvini ali ja poznajem osobe koji kad popiju ne znaju sta rade i kojima je alkohol bolest,te osobe nemaju pojma ni gdje su ni sta govore tako da je ova tvoja definicija zalosna.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I kad ih namlate onda kao diskriminacija kao u Kninu. Brate mili ako ces provocirati siroke mase moras trpiti i posljedice. Ili nemoj provocirati.
Da je jadan naucio jos koju recenicu, vikao bi nesto drugo. Nije znao! Samo su mu tom paradigmom punili glavu pa se izmazlumio.
Ubilo ga sunce na onim stepenicama što sviraju
tobe ya rabi
Najljepši pokušaj samoubistva u povijesti planete Zemlja.
Proba
Na traktor i u Srbiju!
Nema problema, dijagnoza je poznata. "Liječenje" i preodgoj pacijenta bit će izvršena iza rešetaka nekoliko puta dnevno natašte.
Lakija malo prenijelo
Previse je ovaj balkan bolestan nazalost. Rak rana, samo nas edukacija moze spasiti, a jako se malo u to ulaze.
Glupih ljudi,pa gdje bi srbin to izgovarao u Zadru..to je suicid..
Dobro kad ti tako kažeš da znamo i mi drugi
kako to pa oni su sad opet braca
Jao pjane
Biće glavni u selu dan-dva.
@montypython3000 a nakon toga: UTO Ilija heroju naš SRI e nek si im reko ČET a šta si im ono reko? PET pa šta što si bez posla Srbija misli na tebe SUB slušaj Ilija, onih 500 kuna što sam ti pozajmio, ako bi mogao....NED Ilija? Koji Ilija?
Mora se svijet nauke posebno zainteresirati za ove nase prostore i uvesti nazive za nove bolesti , npr. Balkanski sindrom...