Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do izbora buraz .
Dobar je trenutak izabrao da strajkuje. Niko ne zeli da mu pred izbore gladni ljudi spavaju pred vratima. A za godinu dana kad mu istekne ugovor svejedno ce ostati opet bez posla.
Jarane sretno...ali, daBogda.....to je ono poznato, "mazanje očiju".......
Kako god...Drago mi je zbog njega.
Nije bilo posla u Bingu il u kakvoj drugoj privatnoj firmi. Volis i ti na budzet lakse jel tako. Niko nije bas da se radi subotom il nedeljom kod privatnika. Svi vole duskati u drzavnoj firmi do 4 nema rada vikendom a samo se pametuje. Neka neka lagano cemo pare potrositi pa se onda upitajte sta bi, niko nam Nista ne poklanja vise
Hajde dobro je prvo cigo pa sad ovaj. Eto sad svi nezaposleni ispred vlade i strajk. A vas sto radite bez plata ko za sta
svi pred vlade i strajkujmo gladju da dobijemo posao ! ili natjerajmo njih da strajkuju gladju ne svojom voljom tako sto cemo ih u oktobru poslati sve na smetljiste historije !
Jebeš biro treba štrajkat glađu😃
hvala Bogu, zasluzio je to velikim trudom i borbom u zivotu, usprkos odredjenim preprekama! nek je s hajrom i svako dobro!!!
Sram bilo sve one koji komentarišu kako neko govori.... To je do bola odvratno i zlobno,
Hvala Bogu da je dobio posao, uzavršio je fakultet i treba da radi. Da je pun para i da je posao mogao KUPITI kao što rade guzonjini sinovi ili priležnice ne bi morao dolaziti pred vladu! Uostalom zar osobe sa invaliditetom nemaju pravo na RAD, na ŽIVOT....? Sram vas bilo političari, lokalni moćnici zar samo vi treba da živite???
evo i ja gladujem kuci...imal kakvog posla za mene?
Vec ga vidim za par mjeseci opet u strajku kao i onog Nazifa Mujica :)
Eno guzva ispred Vlade TK
Duša draga :(
Nadam se da na kraju nece biti ista prica kao u slucaju one romine "glumca"... Neka je sretno
http://www.monkstk.ba/attachments/article/368/KONKURS%20dnevni%20avaz%2009.08.2014..pdf - pod brojem 78 :) Za sve one koji se pitaju gdje je konkurs i jel direktor pocinio krivično djelo :) Sve je legalno samo sto on prije štrajka nije bio "podoban" , odnosno neko drugi je bio "u planu" za to radno mjesto, a sada je izborio svoje pravo i dobio posao za koji je konkurisao i za koji je kvalifikovan :)
Pa ako je defektolog trebao je odmah za ministra sigurnosti.