Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo nek ne puca
po zasluzi.
Gdje zastava drzave Bosne i Hercegovine ?Ovom se mora stati u kraj..Na svakoj instituciji treba biti zastava drzave tj BIH,pa ona entiteske,kantonalne,opstinske ili mjesnih zajednica ha ja.....ZASTAVA DRZAVE BIH NA SVAKOJ INSTITUCIJI !!!
Nama se svidja ovako.
@Sintisajzer92 Ovo je klinički centar u BL. Da li su stalno zastave oko KCUS-a?
Svako ko se nalazi u rizicnim drzavama, nek ne dolazi u BIH, koliko je to tesko???
NEĆE X ZRAKA KROZ BOŠNJAKA
Upravo je kod troje u Sarajevu potvrdjena korona na podhrastovima
@DokleVishe Opet rekla-kazala, takve poluinformacije dobijamo već 15 dana, a u stvarnosti svi testirani negativni ispadnu.
Kazu da ce za koji dan krenuti zatvarati sve ustanove, privatne radnje i onemoguciti kretanje putevima i izlazak iz kuca. Bice uveden policijski cas. Ulicama ce patrolirati oklopna vozila i na gradjane pucati bez upozorenja. Leseve ce uklanjati posebna antibiohemijska jedinica. Srbe treba tako tretirati jer, kazu, bolje ne zasluzuju. Zivio režim
svi ste vi ba ista goFNa nema razlike
Jedva kraj s krajem borba za zivotom sad nas ebe i ova korona samo nek nije covjek rahat
@kenjatorportal Ne jebe nas korona vec debilni portali sa gomilanjem najvise laži
@kenjatorportal moraju oni genocid spolenuyi pa makar u kontekstu virusa.