Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kažu da izbor društva govori o nama samima, narodski \"s kim si-takav si\". Još treba Radeljaša postaviti za premijera i pravi\" Monti Pajton\", u Kantonu Sarajevu.
Bože sačuvaj nas od SDA, mafijaške stranke, koja sve ovo radi samo da bi mogla preko javnih predužeća i dalje otimati budžetski novac. FUJJJJJJJJJJ BANDOOOOO!!!!!!
SDA potpomognuta sa SDU-om i SBIH-om koji su zeljni vlasti, pokusava da se vrati u fotelje
SDP zajedno sa građanima BiH neće dozvoliti bilo koju vrstu razdruživanja Bosne i Hercegovine za šta se zalaže TD koalicija koju predvode Tihić i Dodik. Svi na ulice!!! DOSTA vise
Jeftini politicki poeni. Ustvari pokusaj da SDA pokusa osvojiti politicke poene. Evo gledam sad ove koji su potpisali ovo, ma nema niko normalan!
Građanima Bosne i Hercegovine sada je potpuno jasno da je SDA spremna ići toliko daleko da sklapa savez sa SDS-om i SNSD-om koji se otvoreno zalaže za podjelu i mirno razdruživanje naše zemlje. Istovremeno, SDA konformistički i podanički šuti na svakodnevne direktne atake na državu Bosnu i Hercegovinu od strane predsjednika RS-a i SNSD-a Milorada Dodika.
PAPA MUSICU ODOH STE VI NAZAD HEHEH STO STE TRAZILI TO STE I DOBILI IMATE ZLAJU NEK VAS ON UTJESI KOD SVOJE DRAGE ZENICE....
Nakon što je SDA nedavno ponovo svezala zastave sa Karadžićevim SDS-om, ovom dvojcu se pridružio SDA-ov dugogodišnji koalicioni partner SNSD.