Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar nije najednostavnije rjesenje ne igrati tikete po premierima, formulama i sl. ? Narod bi kritikovao i redovno bar uz kafu tiket uplatio lihvarima, e ne moze to tako narode moj.
ostade hdz bez provizije od kladionica,jebe se njima za narod,odjebi bagru iz koalicije,pametan je u tome bio ZLAJA
Ovaj Dejton je i stvoren da nas Bošnjake može ucijenjivat svaki ološ zarad svojih osobno ličnih stvari,preko vitalnog nacionalnog interesa trenutno aktuelnog naroda..
Cuj ljuti..hahahah..majku jebali damo se vi dogovprite sta vama odg..narod i drzava nisu bitni.
Ima li ko nadlezan da se obracuna sa distributerima nafte. Barel 42 Dolara acijene se ne mijenjaju mjesecima. Kako ista cijena nafte na 52 $ i na 42$?
Opoorezit SVE igre na sreću, ne samo Premier, nego i LutrijuBH jer je ona pod nogama SDA, a taje poreze vec godinama i njima nema oporezivanja. Sve skratit za glooovu !!
Ugrozeni smo mi kolektivno sa vama !!!
Nadam se da je ovo pocetak utjerivanja pravne drzave ujama koji milijarde poreza taje godinama.mozda ova drzava i zivne malo .u austriji bi ovim nasim hrvatima i gace skidali s njih da drzava dobije ono sto su joj ukrali al zato u austriji placa 20 puta veca ...
DŽABE JE, NAROD VEĆ ZNOOOO. Hihi, vidi im samo GLOOOOOVA !
DIZEM KAZIPRST
Pazi molim te, oni bi da ne plaćaju porez. Smiješno.
Ma ja , ništa novo , samo staro , već viđeno ..... 500 hilj, penzionera , na ivici bijede.... 500 hilj nezaposlenih , ne na ivici , već gola bijeda.... 30 % sretnika koji rade , a ne primaju plate..... Zar oni ne mogu iz temelja promjeniti stanje u BiH..???? PS : Narode , ma kojim imenom se vabiš , pamet u glavu i ne dozvoli da te više je... seoski đilkoši i prevaranti...
u gloovoma je snooga
Ova dvojica su još samo za ZOOLOŠKOG vrta, na dijelu sa domaćim životinjama, nisu više ni egzotični pa ni privlačni oguglalim ( abogami i podobro osiromašenim) narodnim masama !
BLAJBURG 2 JEDINO RJESENJE ZA BiH,em se rimuje em je i susta istina.
ne mogu ih gledat !!!
Ja ovu dvojicu ne bi pustio ni da mi luk sade u basti...
Čekaj, HDZ se protivi oporezivanju igara na sreću? O.o