Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U privredi KS i u prvom tromjesečju nastavljen negativan trend.
Ma prvo vi u kantonalnim foteljama sanirajte vodovod, kanalizaciju, ugradite mjeraće toplote, sanirajte fasade, krovove i liftove , pokrenite GRAS pa da opet kupujemo kupone, zakrpite ulice, sanirajte klizišta itd..................... I ja bih vrlo rado učestvovao u dešavanjima u EU ali mi to moja nezaposlenost ne dozvoljava .
\"Prisustvo KS-a u Komitetu regija i naš Ured u Briselu koji postoji sedam godina dovoljno govore...istakao je Musić\" Standardna obmana političara, njima je samo PRISUSTVO dovoljno. da stavimo na stranu što je KS u Briselu isto što i RS, pitanje je koja je KORIST od toga što 7 godina imamo URED koji treba platiti. \"Musić: Kanton Sarajevo želi učestvovati u dešavanjima u EU\" Ma hajde, a da prvo počistite po Sarajevu, spriječite ubistva, prestanete živjeti na kreditima, pokrenete proizvodnju? O nekim detaljima o EU se može pročitati na europskaunija.yolasite.com. Mislim da Musića i slične ovo sve i ne zanima, kako će biti ljudima, jedino im je bitno da uberu 28.000 KM mjesečno kao evropski parlamentarac, dok je pozicija od 50.000 KM mjesečno rezervisana za šefa Zlatka, koji će istim putem kao Alkalaj.
Bosnjacke dogodovstine ============== \'\'Gdje si bila, u Halila, sta si radila, mlijeko varila, jesil\' meni ostavila, jesam na polici u zdjelici, dodje Saban pa uvali taban, dodje Musa-pa sve pokusa.\'\'
Većih uhljupa od ovog dvojca Musić - Betmen Rajvosa nije odavno vidilo.
imaju ured u Briselu...a Bosna?