Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo poilticare hocemo da se vakcinisu.
@Zam Upravo to sam mislio napisati, prvo oni pa da vidimo reakcije, pa tek onda ostali.
Lazu te i varaju 30 godina, mislis da bi i sada primili pravu vakcinu?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Moze li prvo moju punicu , nece njoj nista biti, ljetos su je ugrizla dva poskoka , oba umrla !
ma ja daj ovima što štrajkuju jebeš nas što hamalimo a nismo ni tamo ni vamo
realno bi bilo po porodicama.....izetbegovici..čovici...dodici..zvizdici..lukači.čampare..zovke..pehari..cvijanovici..stanivukovici..viskovici..radončici..itd..na ovaj nacin bi se sacuvale čuvene bh porodice....
Ma nemoj, prvo zdravstvene radnike. Prvo politicare pa onda tek nas
Musa: Protiv korone ćemo prvo vakcinisati zdravstvene radnike i starije od 65 godina --- Nemoj bre samo jos na njima da eksperimentisete ionako je vakcina stavljena u promet bez potrebnih klinickih istrazivanja i ne zna se 90% nista o njoj ma cija bila. Pocni ti prvo od sebe i bh politicara pa ako vi prezivite i ne postanete jos veci zombiji neka se javljaju dobrovoljci iz zdravstva i penzioneri.
Pametni bosanci se nece vakcinisati. Sta Evropa zna. Mi smo skontali da je sve prevara. Jbt. gdje živim. S druge strane opet jos bolje jer cu brže doci do vakcine
Taman, ne treba nikoga više. Oni su izvor svih zaraza. Viite samo koliko je doktora u politici! U Mostaru 3 kandidata za gradonačelnika 3 doktora. Dalje, Ljubić, Genjac, onaj gmupi iz BL - oartizan. To je zlo. Da znaju raditi svoj posao ne bi bili u politici. Vakcinišite ih hitno i sterilišite, i, samo ih trsite.
Sta pricas covjece.."u prvom kvartalu iduce godine"...neke Evropske zemlje to ce da rade vec od iduce sedmice a veci dio odmah iza nove godine...niste u stanju nabaviti vakcine na vrijeme...pitajte onoga malinara iz Srebrenice,covjek ima dobre kontakte...😡😡😡
Nije socijalne distance, ljudi ,nego fizicke distance!
Ćao penzioneri, ovi će prvo vas otrovati. Nekad ste im valjali dok su mogli da vas pljačkaju. Sad ste im na ,,teretu' i legalno vas deložiraju sa ovog svijeta.
Tako je, samo pelcuj stoku.
Nije istina da je Engleskoj do danas odobrena i jedna vakcina. Vlada pozuruje po hitnom postupku upotrebu Pfizerove vakcine, koja jos nije dobila odobrenje englenske agencije za lijekove. Sve ovo je prodaje magle, kako politicara u BiH, tako u Engleskoj i USA i u ostalim zemljama u svijetu. Kada politicari ne bi prodavali maglu i lagali narodu, za tri dana bi ostali bez svojih polozaja i privilegija.
do sada ste sve fulili ili zeznuli, nemam razlog da mislim da cete vakcinaciju odraditi kako treba...
Kutarisavanje zdravstvenih radnika i penzionera. Hoće da uštede na zdravstvenom i mirovinskom sustavu
Komentar na ljeto:"Nije vakcina, koju smo dali u proljece neefikasna, nego nam TRENUTNO nije jasno kako su se opet zarazili. Mora da treba jos jedna DOZA vakcine."
@MMXX Komentar na jesen: "Ne moze se reci da je vakcina bila neefektivna, nisu se zarazili svi koji su je primili."
Zna li se koja ce domaca firma za uvoz vakcina da klepi milione ?