Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo ti zavrni plate pa ces vidjet kako ce se dogovorit kao djeca za fudbal...
@kenny30...ne moze se koristiti dijalog sa ljudima koje negiraju dokazani i presudjeni genocid u Srebrenici...takvi razumiju samo jezik sile,a na njihovu zalost,Amerikanci su eksperti za tu vrstu komunikacije...
@koso da da vidjeli smo to u vijetnamu, avganistanu... Utekli ko zecovi. Samo treba biti istrajan. Rusija i kina sve jace a ameri... Stagniraju ili pomalo gube snagu. Vise nisu jedini glavni i sve ih se manje pita
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kakvi političari.. To su mafija i karteli i oni vladaju BiH! Zar to nekome nije još jasno?!
srpski političari isto ovce za dodikom
Mobi dik, spominajo je ko neko povlačenje ranijih odluka 🤔 čekamo njegovu implementaciju 🤭
OPET JA!!!! SAMO DA NAPOMENEM !!! DA SE NE IZNENADE NACIONALISTI DA JE AMERIKA KRENULA U ZAVRŠNI UDARAC NACIONALISTIMA I LOPOVIMA!!!! 😂😂😂😂😂
Klix, ko vam zabrani da izvjestavate o Ljubljani?
SVE ONO ŠTO SAM JE REKAO SVE SE ISPOSTAVILO TAČNIM!!! DA AMERIKA KOSI SVE IZ TEMELJA!!!! I JEDNE I DRUGE I TREĆE NACIONALISTE I LOPOVE ĆE POČISTITI KO PAČARVOM KAD BRIŠEŠ KUPATLO!!! KRENULI SU!!!
Dodik je vec rekao da mu se **be za sankcije
Nametnuti zakon o provjeri porijekla imovine i strance angažovati na njegovoj implementaciji. Država bi procvjetala a kriminalci se povukli u mišje rupe.
Melji bagru.
U Africi se trenutno igra COSAFA kup za žene. U okršajima 3. runde Namibija je pobijedila Esvatini (bivši Svaziland) sa 1-0, a Zambija istim rezultatom nadigrala Ugandu. Nije mnogo, ali ljudi ipak rade nešto lijepo i korisno, i govore zajedničkim jezikom sporta i druženja. Zdravo nadmetanje u zdravom duhu. Zaključujem, ma šta mi mislili o Africi, da Afrika prednjači 'regionu' i da će nas naša balkanska przničenja i razdori odvesti na civilizacijsko i ekonomsko dno. Najgori smo.
Prvo napraviti pa onda diskusija o tome
Ko zna Sta ce biti na krakow!
Ko zna Sta ce biti na krakow!
HAJDE VEC JEDNOM !!! Svaki put samo prica bez dijela....to mi imamo i od ovih nasih politicara
Sankcije za Komšiju?
"...One podrazumijevaju da će etnonacionalisti koji nisu voljni provesti reforme platiti 'visoku cijenu' zbog štete koju nanose interesima Amerike i građana Bosne i Hercegovine". Bogtečuo, da Dodika konacno vidim u zatvoru...samo da ne bude suplja, k'o i svaka dosad.