Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozivate skup podrske Erdoganu, a sugradjanina nam ignorisete sto su mu dijete ubili. Pametnom je i išaret dovoljan.
ako Bog da kada se uradi analiza za 10 ili 20 ili vise godina garantujem da ce se ustvrditi da je balijska kriminalna SDA vise unistili i ostetila Bosnjake i od Cetnika i od Ustasa
jebboti Erdogan vise mater posred pickee ,sta on ima sa korumpiranom drzavom ,kakav narod takva vlast
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
TUZILASTVO KS SMIJENITI
Smijeniti citavu drzavu ,kakvo crno tuzilastvo ,koga ono tuzi i osudjuje o cemu pricamo. Zna citavo tuzilastvo ko je ubio Dzenu i o tome ce se sutjeti dok god ne izbiju neki incidenti , jer Muriz nece jos dugo moci ovako a i familija citava , doci ce do incidenta , a bolje im je da kazu istinu . Murize sabura samo , ne moze istina nikad pobjeci .
Društvo koje nije u stanju provesti zakon za kapitalne zločine kakav je ubistvo nema perspektivu. Ilustaracija tome je ovaj slučaj i skorašnji slučaj u Banja Luci.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
@yumbi pizdalititimaterina prodana sbb-ovska,gnjido,radis za sendvic u tornju
Ovo je drzava gdje te nafurani klinac moze ubiti ako mu je otac ili neko blizak u sda i nece odgovarati. Ovaj covjek godinama trazi pravdu i svima je jasno da se radi o ubistvu. Javna je tajna i ko ga je ubio.
Da sud i tuzilastvo kako treba,Alisa bi sada bila u zatvoru za pomaganje i prikrivanje krivicnog djela. Ovo nema ni u Nigeriji, imaju zivog svjedoka i ne mogu da rjese slucaj. Rak rana Balkana (KORUPCIJA) Ovaj covjek Muriz je toliko ocajan, da je poceo da prica gluposti(bez dokaza tvrdi da su dali novac Burzic,takodje i sam upada u to zmisko leglo , nudeci novac) Hobotnica je toliko jaka da Muriz nece docekati pravde,nazalost!
Koliko puta sam napisao da je sda gora od čelnika i niskih specijalaca, a uhljebu lupaju minuse...neka neka.
ovaj čovjek ima jake živce
Gdine Memiću, podrška i svaka čast na hrabrosti i srpljenju vas i vaše familije. Imati ovakvog sugrađanina među nama je nada za bolju budućnost. NE ODUSTAJTE !
PA kad su namotirali saobraćajku umejsto NN ubice lako je nađen ROm sklon saobraćajkama, kome su u aleji poturili kantu da je udari, i rekli mu da bježi da bi MOGLI DA GA PRONAĐU ! I slučaj ne bi bio toliko skandalozan da nema još dva nevjerovatna elementa: svjedokinja DOBILA AMNEZIJU OD MOMENTA UDARA za koji je izjavila da je 21 sat, da bi se ispotavilo da je to bilo 20 minuta ranije. ALI ako je dobila amneziju PRIJE NAVODNE SAOBRĆAJKE; OD ČEGA JE ONDA DOBILA ?
PO NAREĐENJU POLICIJE; koja je insistirala i da prisustvuje suđenju ??? Svjedok može samo biti pozvan ali nikako da sluša suđenje i druge svjedoke !
Hebem ti 100 bogova i ovakvu državu. Jadan čovjek i umrijet će a neće saznati istinu ko mu ubi sina.
Dalida daće neko mnogo jači da možda i ti prođeš sve ovo. kako te nije sramota. Da si makar smijenila sve ove koji su namjerno pravili previde i prikrivali dokaze. poošto to nisi uradila logično se nameće zaključak da si uplete na u to
Imal sta sigurno danas na kladionici?
Zavrsi to sam
Nedo Bog nikom pa ni meni njegovu sudbinu al ipak mislim da je skoro pa nemoguce sakriti zlocin na javnom mjestu . Volio bi da se u ovom slucaju zadovolji istina i da čovjek nadje svoj unutarnji mir i da moze u miru zaliti sina.
ne daj Boze ove sudbine NIKOME!!! da im Bog dragi pomogne,kad ovdje nema pravde.
murize rekaao si jednu strašnu rečenicu danas dalida je uzela pare ali ja ću joj dati više .koliko to vrijedi život?ŠTA IMAŠ TI DAVATI NOVAC 2 GODINE GOVORIŠ DA ZNAŠ KO TI JE UBIO SINA PA RECI VIŠE ČOVJEČE MOŽDA U BUDUĆNOSTI SPASIŠ DRUGE ŽIVOTE SVAKOM NORMALNOM JE JASNO DA KARCINOM OVOG DRUŠTVA SU PRAVOSUDJE.POLICIJA.ŠKOLSTVO SVE JE PRIVATNO ILI RECI VIŠE ILI ŠUTI!KO MOŽE BJEŽI GLAVOM BEZ OBZIRA ODAVDE.
Poenta je da kaže da će dati ´više´ za ISTINU do koje ne može da dodje. Joj više mi je muka od vas bukvalaca
@lelushka18 kako si glup/ a?!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da je imalo prava Dalida bi se pojavila na skupstini.Kriva je i ne smije covjeku pogledati u oci.Jel je Boga imalo strah?Misli li ona umirati?Bog ce je kazniti na ovom ili na onom svijetu.Niko Mu duzan nije ostao pa nece ni ona i sudionici u ovom zlocinu.