Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budnjo reci sinu da se sam preda, uz dobrog advokata dobit ce maximalno 10 godina. Ako to ne ucinis ostat ces i ti bez sina, covjek samo sto nije presvrnuo, pozuri dok nije kasno.
SDA, HDZ i SNSD su od lopova napravili gospodu, od kurvi elitu, od nepismenih funkcionere a od naroda stoku.
Kombi je od mog brata sto je kupio ne znajuci za taj slucaj kako doci do kombija i vratiti ga
Mislim da nije vrijeme za predstave. Ako imaš dokaze pokaži ih vise već jednom. Za svoje dijete svaki roditelj bi dosad iznio te dokaze ako vec postoje. Ove predstave i skupovi bez rezultata gube smisao odavno
Muriz - stijena od covjeka koji ne odustaje.Svaka ti cast Murize na ovoj borbi protiv tajkunske mafije
Sud i Tuzilastvo na strani Politicke Elite BiH, ne na strani drustva!
Bokire i tvoj babo Alija, ovo je do vas, nemate pravo čutati u vezi ovog, Bokire uradi nešto kod vas sjede teleće glave tornjačke u prvim redovima ili ti safovima. Sram vas bilo!!!
Tebi svaka čast. Stvarno se boriš. Malo je reči da se boriš... Ali.. Dalida je to. Mafija je ona. Mnogo jaka leđa ima. Daj Bože da ti istrajes u svojoj namjeri. Ne mogu ni zamisliti kako se osjećaš i tvoja porodica. Ironija je što će se slomiti kola na nekome ko nema veze sa ovim. Ne može se protiv rogatih. Neka njima dragi Allah sudi. Sabur. Dođe đavo po svoje kad tad.
Trebao je pravo i svjedoka gosp. Mutap njemog svjedoka i ponovno napraviti toliku traumu na glavi da dama nema sijecanje nanovo ...ma hajde #samokazem#
Ne umanjujuci tragediju koju je prezivio Muriz, kao i Davor, interesuje me samo jedno: gdje su ti dokazi koje obojica spominju? Kazu, znaju ko su ubice, ko je zataskavao, imaju dokaze za ovo i za ono... Vrijeme prolazi a nista ne vidimo, osim ovih prezentacija, koje se mogu tumaciti i ovako i onako. Ako ne vjerujes institucijama, baci sve na facebook, youtube, da sav svijet vidi ono o cemu pricate.
@a-team cuvaju za SUD. Treba im postena sudnica i ne mogu to da dobiju! U tom je problem.
Bivši milicioner saobraćajne struke Ševal Kovačević= SDA, u u svakoj normalnoj drzavi dobio bi najmanje 20 god zatvora za svoje prevare ,namjestanja i zla, koja je nanio ljudima
ZASTO NE PRESTANE CIRKUSIJATI! CARSIJA I ULICA NE DONOSE ODLUKE NEGO SUD /KAKAV GOD BIO/ STA CE POSTICI SA OVIM??????
Mene da je prozvao ovako neko i pola grada ako sam nevin ma razvalio bih sve da dokazem nevinost ali kod nAs takav vakat covjeku pljunes u facu i jbs mu mater a on ko kurva samo nastavi sve po istom.
Pravde u ovoj zemlji nema za sirotinju.To je nama naša borba dala
Pravda!!!!
Svako ko ima dijete ili djecu moze se samo zgroziti na ovu nepravdu. Poslije ovakvih desavanja supraga i ja ozbiljno razmisljamo o odlasku. Situirani smo, obrazovani i imamo dijete. Multietnicki brak. Tesko je djecaku objasniti i rat i mrznju, a sad vec ima dovoljno godina da ga interesuju i ova zbivanja. Sta reci? Odlazak se cini kao najbolja opcija, na zalost.