Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravda je spora al dolazi ! , Moj Davore, ovako se bori za svoje dijete , manju je podršku ljudi imao al je ostao da se bori i na kraju će se izboriti. Pravda za Dženana!
Dalidu prasicu u corku
Po ovim normativima prije ćete dokazati da ga je Alisa ubila sakrila oruzje i zvala upomoc nego išta drugo... zatečena na mjestu, nema saradnje, jedini svjedok, bliska...
@HM 2011 istražni sudija je imao metode. .
Najveći poraz, korupcija, kriminal, čuda: A ovamo naslov "Ljubo Seferović priznao izvršenje krivičnog djela"... Proguglati ... kad imaš priznanje hajde stisni pa ne vodi postupak... Barem 4 verzije kako je došlo do smrti postoje.... seferović. Ploskic, budnjo ili Alisa licno.... U JEDNOM SE SLAZEMO - ALISA SIGURNO ZNA
Murize sretno protiv mafije iz svih sfera društvenog života u bakirovoj prćiji
Kad primis mito tesko je priznat gresku
JOK, ETO MOMAK SAM SEBE UDARIO I ONAKO NASTRADAO - A SVJEDOCI NULA - E MOJA PRAVDO, NIGDJE TE NEMA
Pa Vještak Kovačević plaćenik mito korupcija
Kad umem, sve moje dijelove tijela poklanjam onima koji imaju potrebu za njima, osim mog kur*a. Njega posaljite Bakiru, Dodiku i Čoviću nek se naslađuju dok su živi.
Dalida B. dok spavaš BUDIŠ li se ČESTO !!!
Najveći poraz je sto se Memić nadao da će Krestalica biti pošten