Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pola ilidze i hrasnice prica o ubicama i nekom vlasniku rentakara sa ilidze a ovi nikako da okoncaju ovaj slucaj,.... ne razumijem
Jel moze neko reci ko je ubio Dzenana ? Svi nesto kao znaju a niko da kaze glasno i jasno ko je ubio Dzenana ?
Podrška porodici Memič, ovo će biti kraj Tužilaštva na čelu Dalide Burzič i onih koje ona štiti. Najmasovniji protesti do sada
Glavni krivac za javasluk su SDA poltorni involvirani u tuzilastva i sudove koji nemaju blage veze o radu na slozenim predmetima ..samo su stranacki postavljeni tu
SAVJET ZA OCA: Dođite pred sud BiH gdje je VSTV koje je dalo ovlasti tužiocima i tražite da se odmah smjeni glavni kantonolani tužilac i svi šefovi odjeljenja i da se PLAĆA TUŽIOCIM STRANCIMA !! Pa nek policija palamudi NJIMA AKO SMIJE I MOŽE: Zakaži MEmiću i eto nas još 10 puta toliko. Kriminalu , ubicama u vlasti i korupciji se MORA STATI U KRAJ inaće će oni nama a ti si to najbolje OSJETIO NA SEBI !
Datum pravljenja profila govori sve đaba Vam hškanje đikani srbski
@SOCIAJLISTA Glabaj socijalisto i vi dostavljači rekapitulacija policiji a što vam je u opisu radnog mjesta !
Uzimam slobodan dan s posla i izlazim na prosteste. Dajte da pokazemo da ne moze par porodica i prodanih dusa gaziti po zivotima svih ostalih. Pravda pravda, samo pravda. Zapamtite, ni jedan od ovih propusta nije slucajan, vec narucen, naredjen i instruiran. Ako treba prevrnuti pola grada al doci ce se do istine.
Pa vi huškaći trebate znati se ovije vidi kada ste napravili profil na ima protesta i na ime huškanja
Ti bezkicmenjace mislis da ako se digne glas za pravdu i ako ce bit uzdrmane hinje na pozicijama, ti misli da je to udar na drzavu? Ova drzava je svetinja i vaznija je od njih nekoliko ubica i njihovih pomagaca/saucesnika.
Zar nije vlasnik onog juce pominjanog hotela Crystal zapravo lokalni mocnik BUDNJO? Prvo je policijski sluzbenik ometen u pokusaju pribavljanja snimka nadzornih kamera hotela da bi kroz dva dana citav video nadzorni uredjaj NESTAO! Onda se jos i misteriozna pljacka 200.000 KM desila u krugu istog hotela, a tim novcem su po nekim navodima, potplaceni iz Tuzilastva da optuze one rome umjesto pravih pocinitelja.
🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣
Nisu romi optuzeni vec su sami priznali i zar nije sumnjivo da ih brani omar i karkin a svi znaju da su skupi ko zara
I da milion ljudi izadje, slucaj je vec zataskan.
Hajsmo svi na ulice!! Osim podobnih naravno!!
Onu malu arnelu ubiti od batina dok ne prizna
arnela nista nije kriva.. ko je arnela?
alisa mutap zna...