Poručio da "živ neće u Srbiju"
43
Murat Šabanović traži zaštitu države
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je strahota sta nam rade zlikovci a nije ni cudo jer su gori ovi nasi sto nerade nista za osnovnu zastitu svojih gradjana. Gosp. Sabanovicu svaka cast. Njega treba proglasiti simbolom odbrane BiH jer je on bio taj koji je svakom Bosnjaku dao do znanja sta se tada desavalo u Visegradu tako da je narod posle dogadjaja na brani u Visegradu uspio u zadnjem trenutku da se dograbi bilo kakvog oruzja itd to je bilo nesto ogromno jer je promijenio svijet ljudi a to je dosta vazilo za Bosnjake jer nisu vjerovali da ce ih komsije iza ledja napasti! Sabanovicu uz tebe smo!!!
@rshb Prvo se obrazuj , Bošnjaci su većina na 1/3 BiH teritorije. Pogledaj zvanične rezultate prije Daytonskog razgraničenja, kada je ARBiH, oslobodila 10 tak gradova, centralne BiH i Krajine, kontrolisla je oko 29%! Bošnjaci su pored tih oblasti većina u okolini Sarajeva i u Sarajevu koje je Daytonom pripalo FBiH, a čine relativnu večinu i u Brčkom , Jajcu itd, to je oko 33% BiH! I nisu u pitanju vukojebi.. poput Glamoča ili Drvara već najveći BiH gradovi i ekonomsko/saobraćajna čvorišta !!!
pa sta se bune genocidasi srbi sto je murat srusio bistu ive andrica, pa andric nije bio srbin VEC CISTI HRVAT, ko sto je i mesa selimovic bio CISTI BOSNJAK ! jesu vise nego ludi i hajvani agresori ovi genocidasi srbi i srbija barbarskih vukodlaka !
e to nek nam je skola ! Da si bogdom pustio branu sad nebi bilo cheta a ni potjernice ! Sad smo mi krivi sto smo se branili , kakv cinizam i ponizenje !
@tajo hajd uredu je da svjedocis protiv njega na sudu u BiH, ako ima dokaza nek mu se sudi, al brate, kakva ba srbija? ne kontam? pojasni mi to?
vazda se muslimanc1c1 zele igrati sa dinamitima...koja djecurlija...
najteza kazna bi mu bila da ga natjeraju da procita knjigu od andrica,posmatrajuci ovu lobanju sa slike zadriglu od brizle,izbuljenih telecih ociju,tijela kao kod hendikepiranog muflona i poluvercica sa naninim dezenima nsta mu gore ne bi bilo vec da mu uglave knjigu u one nadojene prste kao sudjukice,dok bi je procitao vec bi napunio barem 90 godina,pravi alijin glasac hihihihihihi
ja sam bosanac pravoslavac .koji je citav rat sa porodicom proveo na ciglanama u sarajevu...... Murat je doselio na ciglane i cesto je maltretirao komsije ne bosnjake i vrijedao ih po nacionalnoj osnovi.......buo je komad seljacine i sa zadovoljstvom bi svjedocio protiv njega........ Miske dzeko......welcome to brazil
e moj murate, neces ti ali ce te fino spakovati u maricu i poslati u srbiju, a da nemas oraha u dzepu kao sto ih nema ilija jurisic otisao bi s pjesmom
kada će srbija dići optužnicu protiv SAD-a, zbog terorizma, ako već nije...???! @rshb odrasti....krajnje ti je vrijeme...ne živiš valjda još u bajkama
Digni je Murate ne čekaj više.........
Jel' ovo onaj borac za multi-kulti BiH što je srušio spomenik Andriću u Višegradu?
Murate, da te lagumdzija isporuci agresorskoj i fasistickoj srbiji, treba ga objesiti na centru sarajeva za svoja srpska genocidna m.uda !
A nije mi bas ni jasno, R, Srbija, ko fol nije ucestvovala u oruzanim sukobima u BiH, a izdaju potjernice za skoro pola federacije? Ako nisu ucestvovali kakve onda imaju veze. Pa onda treba i Angola izdat potjernicu za Muratom, ili Sjeverna Koreja, Kamerun, Paragvaj, kako oni ne izdaju potjernice za gradjanjima federacije, posto nismo vise gradjani BiH, jer od sad imas drzavljanstvo federacije i rs-a, jos malo i kantona i opcina :D :)
Ma Murate ne sikiraj se nesmiju te ove djukele na vlasti dirati, jer bi mi napravili revoluciju koja bi se zavrsila sa pojedioncima na giljotini.