Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedni naprave mural sa ratnim zločincima, drugi sa sportskim legendama kao Schumacher
Treci da je bolje sjec bor i bukvu nego kitit jelku
Yebbo vam Šumaher mater imate li ikakvog heroja iz rata svaka ga je ulica imala
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Necemo te nikada zaboraviti dobri covjece. Hvala ti.
I kasnije moze jos jedan mural za Bruce Dickinson-a Ko zna ko je,zna i za koncert tokom rata.
Karakterno nula pogodaka, previse praznog prostora, sjene su nigdje veze, deformisan je totalno, umjetnice znas li za ramena, ima li ovaj covjek ramena ? Moglo je, i moralo je puno bolje, nema potrebe za pricom bitna je namjera, istu ovu namjeru je imalo 10000 stanovnika, a vi ste se usudili, i fulili, ovo je bruka i sramota.
Nek vidi svijet i Beograd ko smo mi i kakvi smo...Bravo Sarajevo
Sarajevo odaje počast svom velikom prijatelju. Bravo za inicijativu. Ovo je još jedan dokaz da je ovaj grad za razliku od gradova u okupiranom teritoriju udaljen svjetlosnim godinama.
Sretan ti rodjendan legendo.... Da ti dragi Bog olaksa, a ne oteza!
a samo nekoliko stotina netara dalje likovi vrlo rado crtaju murale najgorem ljudskom sljamu , zlotvorima i zločincima......
A cuj ovih jadova što pišu grafit ovakav, onakav. Ne liči na sebe, loše i to. A oni usrane gace nose i traze od starog 3,4 marke za kafe. Nemoj da vas trazimo bezveze.
Mozes samo i trazit, kad je rad vec katastrofa, nema ramena, sjene nigdje veze, jedno oko vece od drugog, previse praznog prostora, uozbilji se, i ti nekoga da trazis.
A jel ovi sto pisu uzimaju 3,4 km od starog, nije tvoja stvar, sad vec pricas o stvarima koja te se ne ticu, a ovaj mural, itekako je za javnost sta kaze, i rad je fula totalna, brukate se.
Slabo
Više liči na terminatora
Moglo je I bolje vala Nije nesto.
Neprepoznatljiv.Da covjek ne zna da je rijec o Šumaheru tesko da bi pogodio.
Svaka cast
Halal Šumaher
Ne lici na sebe
Ko god je ovo smislio i uradio svaka čast, veliko hvala u moje ime. Ponosan sam na svoje sarajlije. Veliki čovjek i sportista MS.