Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na tome će i ostati samo...na pustim riječima.Ili prvih par dana će se vozikati,šetkati policajci ako je vrijeme ok.ako ne nikome ništa.Žalosno nas ljude nema ko više da brani,vjerovati se ne može nikome.
eh ,u cjeloj kraljevoj sutjesci ima jedna krava i drži je dedo ahmed koji ima 80 godina,djece i omladine haman da nema ,nekoliko učenika u osnovnoj školi,a ostalo slabo,2-3 sela okolo kraljeve sutjeska prazna ,otišli hrvati i naselili se u hercegovinu u sela šuškovo i bobanovo ,a muslimana isto slabo i oni otišli il u kakanj ili u inostranstvo,a nekad je kraljeva sutjeska bila i opčina koja je pripadala srezu Kakanj
Počini se zločin nad dvoje starih i nemoćnih. Počinitelj prizna svirepi čin. Sud ga oslobađa, pa se onda izlazi na teren i daju ovakve izjave. U kojoj zemlji to još ima???
Za istragu je nadležan tužilac, i jedini krivac što je ovaj Delić pušten je tužilac. Ustvari, jedini krivac što počinilac, ma ko on bio, nije u zatvoru je tužilac i njena/njegova površnost. A policija se sjeti pojačati patrole tek kad se njesra desi, samo bi vozila da zaustavljaju.
čuj " obećali " , ja svo vrijeme mislio da je policija po zakonu " DUŽNA " pružiti sigurnost i bezbjednost, e koji sam ja neznalica.
obećanje ludom radovanje.
šta reći poslije još jedne oslobađajuće presude, za djelo za koje se u normalnim državama daje smrtna kazna ili doživotna robija ... obećanje ludom radovanje
da ... i još ima negativnih ocjena za ovaj komentar ,,, tužnije ne može biti
ja ne znam šta vi mislite, kao da sudija može kako mu padne na pamet samo osudit i reći "eh, kriv si, doživotni zatvor!" 2003. godine donošen je krajnje retardiran ZKP nalik na američki, i ako tužilaštvo ne uspije van razumne sumnje dokazat krivnju, sud nema druge nego da oslobodi. Mislim da je tu najviše kriv tužilac, koji je klinac uopće podizao optužnicu ako nije imao dokaza? Njih stvarno treba 50% nogirat. Osim toga, presuda koliko ja znam još nije pravosnažna, tako da se ništa ne zna, ima procedura kome se žaliti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)