Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi bošnje volimo Pakistan ,podrazumijeva se i narod,veli naš VODJA BAKE
A kad su na Ivan sedlu zaustavljeni od strane MUP-a HNZ svi su se digli da je drzavni udar a zapravo se radilo o tome da su ih htjeli maknuti iz centra Sarajeva. I sad kad su Krajisnici shvatili o cemu se radi sad je odjednom vika i galama.
Dobrodoŝli braćo.
Manjaca,keraterm,kpd.foca,srbi budite humani i smjestite ljude u nevolji.Kako ste prema nama bili humani,nikad vam necemo zaboravit.Pamti pa vrati dvostruko
Kako nece hrvati ih preko brda samo guraju u Bih a kod nas granicna policija sjedi i pije pive....
@vojvoda72 Primite i vi onda svoju bracu iz Hrvatske i Bosne ilo cemo ih opet na olujiti
@vojvoda72 one sto smo tjerali ko zeceve 95-e
Čujem da neki hoće da prevoze migrante iz Federacije u RS, šta ima u tome loše? Srbi migrante prebacuju iz RS u Federaciju a sad neki žele da ih vrate nazad u RS odakle su i došli, oni naravno na to imaju pravo, jer su došli sa teritorije RS a RS ne želi da ih primi u neko svoje prihvatilište dok Srbija nije imala ništa protiv toga da ih primi, vidi samo tog apsurda.Ako Srbima to neće da dosadi i da troše novac za prebacivanje u federaciju neka ih uvijek iznova prebacivaju.
@inboxba Znam ja šta je migrantima želja ali nije pošteno da taj sav teret migranata preuzmu Bošnjaci, Bihać, Cazin, Velika Kladuša, Mostar... Sva sreća da uz jedan dio BH granice ima Bošnjaka (Krajina) inače bi oni bili po Sarajevu, Tuzli, Zenici... Trebamo taj neželjeni teret ravnomjerno rasporediti, nije uredu da se samo Krajina i USK sa tim problemom hrve već duže vrijeme.Mora se naći neki način jer su ljudi protestom upozorili da to oni više ne mogu i ne žele da trpe.
@Istinoljubiv PA DOKLE CE BOSNJACI BITI NAJGLUPLJA NACIJA NA SVJETU.......SHVATITE DA SU TO PAKISTANCI, INDIJCI, BANGLADES I OSTALA BJEDA KOJA SE DNEVNO MNOZI PO ASTRONOMSKOJ PROGRESIJI...IMA IH DANAS SPREMNIH 2-3 MILIJARDE DA DODJU U EVROPU JER ZIVE OD 1-2 DOLARA NA DAN...SVE UNISTAVAJU KUDA PRODJU I GDJE DODJU....AKO TO NE SHVATITE POSLIJE CE BITI KASNO JER STE VI NACIJE OD SAMO NEKOLIKO MILIONA.....evo p[ogledajte https://www.youtube.com/watch?v=6OoRDjWG8CQ
RAsturi VUčić svojim PAkistancima USK ta 4 mjeseca što KArađić nije mogao za 4 godine !
1200 novih za 20 dana, SDA možel se čestitat ONAJ UVEDENI VOZ SARAJEVO BIHAĆ JE BIO PUN POGODAK ! Dobro sa druhe strane, ako MIGARNTI NE BUDU MOGLI GLASATI ZA SDA već u oktobru nek to urade Bišćani KO i DOSAD !
Eto ih do Oktobra još 2500 mašala. ZATO MEKTIĆ TRAŽI AGROKOMERC DA MOŽE DA PRIMI SVE DO IZBORA ! A poslije izbora ?? E pa novi izbori nova vlast nek se ona brine ? OK a šta sa migrantima dok se ne oformi nova vlast željna rešavanja OVOG PROBLEMA ?? NArod je ovakvo ponašanja kompeltna SDA i vlazala kvalifikaovao odavno: BRIGO MOJA PREĐI NA DRUGOGA !
ih pa to je nista. 1200 mjesecno brace muslimana. kakvi ste vi muslimani pa ih necete da primite!? stidite se. sve neke gazije, mudzahedini, 7. muslimanska brdska brigada a vako postupate sa bracom koji su dolazili da vas brane u el mudzehid brigadu. stidite se!
Sve mladi muskarci za vojsku jbt i to izbjeglice.
Rjesenje NE postoji , to je Merkelina pjesadija i zasticeniji su od polarnih medvjeda.Za falsifikovanje dokumenata bivaju nagradjeni a za pokusaj ubistva samo prespavaju noc u zatvoru.