Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MUP VOZI FIAT HAHAHAHAHAHAHAHAH DOKLE OVA DRZAVA ODE
Štao to fali FIJATU, to se neki kofrće u ostalim MUP-vima hoće VII ili nešto luksuznije ko da su u Njemačkoj, a neznaju da nemamo para ni za civare. Džombiću samo FIAT i netreba ga ponižavat.
Ovo je vozilo koje policija treba da nabavi...800 do 1000 komada bi bilo idealno. Mogu da posluze i za ne daj Boze sledeci rat. Kakav bre FIAT Made in Russia http://www.youtube.com/watch?v=i-naozE6dMg
FBiH uništavaju nenormalna \"socijalna davanja\" koja uveliko premašuu 350 miliona KM godišnje, nije Dodik unazadio FBIH ima i ovdje sličnih primjeraka, poput Brankoviča Nedžada itd. koju su u razna \"prava\" uvodili koga su htijeli. Dodik jeste zaustavio strateško napredovanje BiH od koga smo svi trebali imati korist, predspristupni ffondovi EU su nam bii širom otvoreni, podiga bi se zaposlenost, povećae plate, budžeti punili zdravim kapitalom.... Ovdje se 6 godina svaka šuša bavila ustavnim pitanjima a niko suštinskim pitanjima građana BiH!
fiat je bezveze
@megatron vozd Dodik zaustavio napredak u FBiH? hehehehhe...prava istina je da je prestala sadaka MZ sad se mora raditi...
Svaka budalaština dođe na naplatu ... prije ili kasnije! E moj gospodine Džombiću, kada su policajci u cijeloj BiH prijie 7 godina vozili Golfove V, policija u Srbiji je još uvijek koristila predratne \"stojadine\"! A onda se pojavioi veliki vožd Dodik i zaustavioi napredak BiH u svakom smislu. Da se razumjemo, nije bio sam ali gotovo svi retrogradni procesi na nivou BiH se uglavnom mogu pripisati njemu. Sada smo dalje od pravne države i Euro-integracija nego što smo bii 2006. Pa sada policija u dijelu BiH, nakon što je veliki vožd rasprodao Telekom i druge vrijedne kompanije, nakon što godišnje troši preko 5 miliona Eura na lobiranja i kojekakva predstavništva po svijetu, kupuje FIAT. Moj Džombiću FIAT se raspada kad ga gledaš na prospektu a kamoli na ulici!
Lada je zakon
policijske uniforme i automobili isti s obe strane Drine :)
pa da, to cete auta nabavljati od onih 10% sto cete odbijati prosvjetnim radnicima!!! sramota!!!
Bolji su plavi stojadini iz Zikine dinastije.... jos ona rotacija, hahahahhaha moze, moze hahahahhahahha