Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dostojanstveno bez plate i to godinama?!?!Kako bi bilo da mup nema plate samo 3 mjeseca?Vjerovatno dostojanstveno.
Ko te jebe, sto biras iste koji su 20 godina na vlasti, samo treba udarat ko god izadje na protest
Koga bi biro' drugog?Ovi bar nesto rade.Da npr od ove 4.5 milijarde najavljenih investicija u Trnovo bude pola.Malo li je!?!
Nezadovoljstvo se ne izražava paljenjem državnih institucija. Uostalom jedina pozitivna stvar protesta je smjena ministra (ne)sigurnosti. "Šljegli" seljacI da smijene vladu, zapale Predsjedništvo i rodne listove a ni plenum nisu u stanju održati. Da nije smiješno bilo bi žalosno.
nema ništa od paljenja, to ništa ne donosi... mirne demonstracije pa i pacifistički otpor donosi...al tek kad se na ulici pojavi 500 000 ljudi! i svi da stoje mirno i da šute da ništa ne uzvikuju, poruka je poslata! a to da snime tv kuće, cnn, bbc itd! napravio si pravi uspjeh! sve ostalo je samo sr.anje, kriminal i gubljenje vremena!
sutra od jedanest FINALE
ocajnicki pokusaj Avaz dede, inace nastavnika likovnog i Kelmendijevog ahbaba da se domogne vlasti i izbjegne prdekanu
koliko ste zaradili toliko ce te i da dobijete ,, sami ocjenite gospodo politicari
kažu da je nezaposleni 553.hiljade a ja bi dodao još 300.hiljada. jer ja znam da se skoro 50% ne javlja redovno na biro, samo ponekad , kad ta kritična masa izađe na ulicu , nema te sile na svijetu koja to može zaustaviti , kad gladni izađu , a taj dan je možda sutra ili za godinu , dvije ali taj dan dolazi sigurno!!!!!
pa vise od polovine se ne javlja na biro jer rade na crno sto znaci da nisu nezaposleni nego samo neoporezovani
radio ti i sva tvoja familija na crno !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nedostojanstvena višegodišnja krađa ne rezultira samo dostojanstvnim protestima...
Kod nas u Republici Srpskoj nece bit protesta. U Federaciji trebaju protestovat.
...jel neko zna, jel sarajevo ostaje bez struje sutra?
pa naravno
Nema se sta obiljezavati,tresla se gora rodio se mis...
....slepac !!!!
dum dum ...de me prosvijetli . Sta se to promijenilo?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
JE LI VI MUP MISLITE DA JE OVO NAMA SVE ZABAVNO ŠTO SE DEŠAVA,DA MI OVO RADIMO ŠTO JE TO NAŠA ZABAVA I VOLJA...NIJE MIO SMO PRIMORANI NA OVO A I VI ĆETE USKORO KADA OSTANETE BEZ PLATA....SVE IMA DA GORI DO TEMELJA,IDEMO OD NULE !!!!
neces ti nista.imao si sansu u oktobru.sada samo imas pravo da mirno iskazujes proteste.gledali ste svi dok kradu iz firme,a aada kada je sve nestalo,onda kukate
...hahahahaha biće baš tako , ali u Qrcu!!!!
Najpopularnija frizura u BiH "isto ko prosli put"