Komentari (261)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I mi onda trebamo pokrenuti istrage protiv mnogobrojnih popova koji su blagosiljali koljace podrinja. Mamu vam prokletu
Nisam neki vjernik ali si upravu 100%, razlika je izmedju onih koji krste svoje koljace i ovih koji stvari nazovu pravim imenima
Nista pokrenuti ne mozes jer je Rs jaca od drzavnih ovlasti nazalost. Tako je potpisali predstavnici Sda.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Entitet RS jeste genocidna tvorevina stvoren na kostima ubijenih Bosanaca i Hercegovaca.
Pratite snimke i odete i prijavite popve
Bravo efendija, genocidna jakako , sjeme in se zatrlo zlocinacko
Bravo efendija, genocidna jakako , sjeme in se zatrlo zlocinacko
Kako nazvati one koji su pocinili genocid? Kako nazvati drustvenu zajednicu koja je organizovala, pomagala u realizaciji genocida, a potom vjesto skrivala sve dokaze o pocinjenju istog? Ista ta zajednica, pored presude za genocid najvecih medjunarodnih sudskih institucija, negira umjesanost i sam genocid. Protiv zla se treba voditi nemilosna i neprekidna borba!
RS genocidna tvorevina.
Pa jeste
Treba stavljati na Facebook popove iz spc kako sire mrznju.
RS je genocidna tvorevina To je istina sa milion dokaza To sto Srbi koji su pocinili genocid cine da uguse istinu i zabrane ljudima da govore istinu je uzaludni pokusaj
Ne moze niko odgovarati za istinu RS JESTE GENOCIDNA TVOREVINA
Samo da ponovim....Republika srpska je GENOCIDNA TVOREVINA!!!
Samo reciprocno... Povaditi snimke popova sto pozivaju na borbu za srpski svet i blagosiljaju koljace... Ha se pojave na Bentbasi pred sud voditi.
genocidna nego sta nastala na krvlju natopljenoj zemlji
GENOCIDNA JE.
Ma sve će ovo Salkić riješiti, samo dok podigne 6000 mjesečno
Pojam genocida tesko je utvrditi, pogotovo pravno. Zbog toga se uglavnom u pravnom i sudskom ambijentu izbjegava. Na kraju, ne može se potpisati i pristati da postoji "takva jedna tvorevina", a onda nekoliko godina kasnije kriviti samo neke druge zbog njenog postojanja. Ne moze se braniti "drzava", a htjeti riješiti se dobrog dijela njenog stanovništva. Sta? Problem ce se riješiti jel kad ovi samo priznaju da su počinili genocid? Onda bi odjednom sve bilo uredu? Ne kontam vise nista.