Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo vi u RS-u čutite,pa će i vama Dodik sa svojim kumovima zakucat na vrata.Obezbijedio je svoju familiju,sad su na redu kumovi!Narod jadan,napaćen,a oni rade i rasipaju kako hoće,to jest otimaju i uzimaju od koga hoće i kako hoće,a narod sve siromašniji.Ništa nije bolje ni u F BiH.I ovdje su političari isti kao i u RS-u,samo gledaju sebe i svoje bližnje,a zaboli ih za narodom ona stvar.
Video zapis ne postoji????
Postoje video zapisi!
Mile pendreci ali sve po zakonu
ima li jos sta o vulicu :)))) koja mu je boja ociju,ima li redovno stolicu....:))))
necemo podrzati vulica....nije ni on jmb :))))))
''Naveo je da je jedan policajac tokom intervencije zadobio teže tjelesne povrede (lom noge), dok su dvojica lakše povrijeđeni'' Predpostavljam da je slomio nogu kako je šutao jadnog Vulića, a ovi ostali s*** ruke.