Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodick dobio apsolutnu moć. Glasali ste, evo vam ga... A doći će na red i ovi što su glasali. Naročito ovi što su glasali za cenera.
evo sve se sekiramo, pokazite nam eto vi iz pederacije sta j e demokracije, eno vam hrvata sto uzivaju hahah, bolje im je u RS-u.
@registarcija jesi ti to barabo?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ko finansira Davora?Ovo je neka sekta 100%.Kako su samo zagrizle ove curice.Mozete zamisliti kako bi izgledala zemlja da sve majke izginulih sinova traze ovako ,,pravdu".Ovdje je nesto drugo,a ,,pravda" je paravan.
govor mu na sve lici,a najmanje brani sina.Neke bas cudne stvari,a sve mi visi na neku sektu.Ove djevojcice se bas cudno ponasaju.👼🏻👰🏻💆🏻‍♂️
Sina je izgubio,ali novac nije,jos i dalje pristize.
Treba ih pustiti da se bave svojim jadom, žao mi čovjeka zbog djeteta ali tamo se dugo neće ništa pozitivno.
dogoditi
salu na stranu ali ovaj lik je puko,prijeti nekakvim likvidacijama datumima.
davore bio si u cetnicima ko te ba jebe
Puna podrška Dodiku! Samo udri po eresovskoj rulji i ovog ponosnog Mladićevog dobrovoljca - samo pendrek, a ako treba i duge cijevi. Pravda za Dodika!!!
ko nas bre zavadi?
Koji apsurd. Znaci drzava javno kaze da su zeznuli slucaj i da su muljali te da su krivotvoreni dokumenti sa obdukcije i da kriju ubicu. I na kraju se podizu prekrsajne prijave protiv ljudi koji zahtjevaju pravdu. Koji su to zlocinci.
Cekali su da prodju izbori, da se uvjere da ce opet biti apsolutni vladari, pa da tek onda pokrenu prekrsajne prijave. Ovim postupkom vlast u RS-u zeli dokazati da uspostvaljaju diktaturu.
Klix, kada spominjete MUP RS molim vas da pišete prefiks 'genocidni i zločinački' MUP RS prije svega, kako i dolikuje
Sorosevi placenici. Mediji, iscenirani i placeni protesti, nista vam nije uspjelo DODIK predsjednik, popozicija se raspala. hahha RS jaka i samostalnaa, dok pederacija se raspada. Muslimani se izjasnjavaju kao hrvati, hrvati kao srbi...gledaju kako jedni druge zajebat pravi recept za propast. ustase i balije vezali zastave sad se o njih oce objesit
ubice djeteta sada pisu prekrsajne prijave...
Podrška za MUP Srpske. Dosta je više bilo ovog divljanja po Srpskoj Banjaluci. Sada mogu u sarajvo pa tamo po mahali neka dižu šatore
tvrtko konju