Inspektori se bavili iznudama novca
34
MUP RS-a pokrenuo disciplinski postupak protiv 95 radnika
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na vješala svih 95.
Razotkrivaju se i hapse samo oni koji nemaju MOĆNE zaštitnike i koji su nelojalni. Mnogo je više onih koji imaju MOĆNE zaštitnike za koje ODRAĐUJU najprljavije poslove.
.... a ko će narodu vratiti pare koje su na prevaru OTELI . Od tih para su oni napravili kuće i kupili mercedese !
to je onih 95 muslimana koliko ih i ima ukupno u mupu rs-a
... bila jednom jedna banda koja se deklarisala kao \"MUP RS-a\" ... ... baš kao što djeca švrljaju po tarabi ... ... i na tarabi piše P.I.Č.K.A ... ali to nije P.I.Č.K.A već taraba, jel ???
Jao, koji sok!
Izvršni ogranak Dodikovih bandi (koje su se u Banjoj Luci proslavile po zlostavljanju srpskih invalida sa visokom amputacijom) koji se skriva iza pseudonima (lažnog naziva) poznatog kao \"POLICIJA REPUBLIKE SRPSKE\" glumi prave policajce ...
Predizborna kampanja u toku , sad ce tako nesto i kod vas u FBIH
Samo cifre govore da im se moze vjerovat...
Moglo bi se malo izvrsiti \"ciscenje\" ovih inspektora i policajaca i u sarajevu, posto ih ima mali milion korumpiranih i nepravednih,koji se samo koriste koliko god im se prohtije sa svojim polozajem. Glume neku silu i niko nista nece da poduzme niti iko kod nas zeli ista da uradi povodom njih,tako da se mi mozemo poselamiti ovde sa pravdom. I kako uopste da im vjerujemo kad je vecina njih lopov u pravom smislu te rijeci,a niko mu nista ne moze ?! Kako ?!
sreca pa su kod vas policajci posteni :)
Ma ja kriminalni entitet, toliko policajaca krši zakon. Kod nas srećom vrlo rijetko ima uhapšenih policajaca