Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odma ga osuditi na 20 godina zatvora, preventivno.
Ako ga ovi u rs osude i na 20 dana ja ti placam rucak gdje god pozelis.
Srpska posla.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ne lazite,ime i prezime hocemo.
Haha jos jedan eroj na tastaturi .., u bijegu. Napelo se go. ..o u njemu a on mislio hrabro srce.
Koga ovi muljaju vidi se na slici gdje ovaj malumnik sjedi.Ako je ovo slika pravog praoslavlja onda onaj efendija u prijedoru nije nista slagao.Moje licno misljenje za pravog i postenog praoslavca ili srbina iz srbije ova lik je stvarno sramota .
Ja ovde ne vidim da je ista odkriveno.
Ma znao sam odmah da je Cicvara Muradif iz Babinog Zuba! Njegov dedo nosio kokardu efendija mu naučio na nju protiv sihira.
A što inicijali, majmune treba pod punim imenom
To sto je mup identificirao ovu spodobu ne znaci da je on vlasnik naloga na fb i da je pisao statuse. A ip adresu nikad nece otkriti niti ce fb dati. Mogao je bilo ko uzeti necije podatke, slike, napraviti stranicu i rokati statuse.
Ovog samo ugalj da unosi.
Aha.. Lažni profil.... Majku vam fašističku...
Ime fali da znamo i mi ?
Na slici iza njega panduri sa natpisom Žandermerija na jaknama, obezbjeđuju ga dok on šeta redenike u javnosti. Snimak sa Ravne Göre.
Onaj ko ukrade strucu hljeba da jede, njegovo se ime povlaci po novinama. Onaj ko hoce da kolje, njemu treba sakriti ime? Svasta...
Za ovakve spodobe bosanci i hercegovci moraju imati spreman adekvatan odgovor. Bez pogovora!
Baš oni nešto poduzimaju?! Dok kriminalci šetaju ulicama, nama neće biti bolje.
Ne vjerujemo MUP-u RS-a . Mozda i jeste lazni profil ali nije lazno to sto se propagira… to je nazalost stav i misljenje vecine u RS i preko Drine
Zaboravio sam reći, ovaj ako zna profil napraviti ,e onda je stvarno obrazovan.
Koji kreten toga se ni vrane ne bih prepale u kukuruzištu. Znao sam da je preko Drine, ti su uvijek tako hrabri.