Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno predstave za raju. Isto kao prisli put akcija artan. Uhapsili dilera sa 3kg on ujutru pije kafu sa rajom. A na klixu i u javnosti akcija sipe pripremana 6 mjeseci.
Ti kodni nazivi su toliko kodirani da ih nijedna strana tajna sluzba ne bi mogla otkrit jer nikome ne bi palo na pamet da neku akciju zove Sala.
Dodig sverca Ronhil ha ha
Ortodoksni muslimani (Vehabije,kako ih seljaci zovu) sigurno nisu ni u kakvom ilegalnom biznisu sa drogama,jer se takve tvari kose sa njihovim vjerskim načelima. Biznis oko droge više liči na našu bosansku jaliju...
Indokrinator,jesi brz da sam sebi udaras Dislike...mamu ti hebo svoju bolesnu...muahahhahaha...tzv.srbin=dasina iz tzv.srbije....ustvari neradnik i olos,ULICAR😂😂😂😂
Indoktinator je PEDER
Indoktinator je SELJACINA
Indokrinator je KOPILE
komentari teška bolest
Kriminalitet (njem. Kriminalität < srednjovj. lat. criminalitas, genitiv criminalitatis: težak zločin), činjenje najtežih kažnjivih ponašanja, odn. kaznenih djela, kriminal; ukupnost počinjenih kaznenih djela, svih ili određene vrste ili određenih skupina počinitelja (npr. kriminalitet maloljetnika) na određenom prostoru u određenome razdoblju. Kriminal-počinjeno konkretno krivično djelo. To je razlika.Vi koji pišete po ovom portalu, obrazujte se malo.
opet sportski ribolov
Gorim znojim se za svoj zivot borim se cunu mi pipaju
tooooooooooooo hapsi vehabijeeeeeeeeeee tooooooooooooo
@KIKSERxxxTeski kriminal otkad su vehabije kriminalci..
@hrisi-avgi oduvijek