Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod Bore ko zna zna, ko ne zna 6.
očito nismo studirali isti fakultet. jel i tebe mrzio profesor što ništa ne znaš ? :D
naravno. pogotovo mi ne bi trebala veza da kod Bore položim ispit LOL
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovim su legalizovali sve ilegalne radnje podmicivanja profesora, sredjivanje ispita, ocjena
Šuplja, šuplja, šuplja.........šuplja priča bez policijske akademije koja će trajati 4 godine, gdje će se prilikom prijema vršiti rigorozna selekcija polaznika sa provjerom svega živog i mrtvog vezanog za eventualnog kadeta, a onda školovanje gdje će kadet naučiti kako i na koji način ispravno sprovoditi zakon, najmanje jedan strani jezik, jedan borilački sport da se efektno može zaštiti od napada svake vrste i sve to uz totalnu podršku sistema.
e hajmo sad istraziti kako je zaposlen as Vajzovic- sin prof.dr hanke vajzovic, kako je zaposlena valida repovac kcerka prof.dr. hidajeta repovca, ko su famozna porodica grbo sto zauze treci sprat hodnik lijevo, ko je dao dini abazovicu katedru, ko amera filipovica covjeka od 60 godina drzi kao asistenta vise od 15 godina, sta je s ismetom salkicem plagijatorom koji ima zvanje magistra i radi kao sef studentske sluzbe, ko drzi i zasto drzi adnana dzafica na fakultetu, ko je dozvolio da se kopirnica za potrebe fakulteta prvi sprat hol lijevo pretvori u boemsku kafanu. ko je misteriozna pkavisa u kabinetu filandre... ko su profesori i asistenti na statistici koji predavanja i vjezbe odrzavaju samo subotom jer radnim danom rade u zavodu za statistiku, i kad ce se vratiti pare studentima zbog ilegalnog nacina studiranja?!
Hahaha :) Ovog nam treba.
Definitivno pametan potez. Puko štrebanje ne vodi ničemu, studenti trebaju praksu! Ovim će studenti dobiti mogućnost da se upoznaju sa radom MUP-a. Vjerujte mi da na našim fakultetima ima strašnih stručnjaka, koji rade kao profesori i koji sigurno mogu pomoći MUP-u ali i svakoj drugoj instituciji. Svaka čast za dekana Petrovića, uvijek je otvoren za studente i pokušava podići stepen obrazovanja na PFSA na veći novi.
Ništa mi nije jasno, ali haj valjda oni znaju šta rade.
Ma ovo samo da se broji da nesto kao rade
Al čuj pristup bazama podataka za studente :)