Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemaju značku dok legitimišu? nevjerovatno, znači komotno možeš istući pandura koji te legitimiše i na sudu reći nisam znao ko je, šta je i nikom ništa..
....NE STAVLJAJU NI BIJELU TRAKU OKO RUKE, PRILIKOM ZAUSTAVLJANJA VOZILA, A PO ZAKONU TREBAJU( PO ZAKONU NE TREBAS NI DA STANES TAKVOM POLICAJCU) 😎👌👌...ISKACU IZ ZBUNJA 😎
Po kojem clanu kojeg zakona?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ov je prava slika BIH Umjesto da ministra policije odmah reaguje da vidi u čemu je problemPare su odvojene ??gdje su ??ko je kriv što se nisu nabavile nove uniforme da podnese ostavku oni udarili na policajca koji je samo iznio istinu.
Pre bilo da padnu 5 kriminalaca i 1 policajac sada kontra
POSVUDA JE OVAKO i na zapadu nije ništa bolje.-Umjesto da poslodavac riješi problem, on ide u maltretiranje onih koji ukažu na problem. FAŠIZAM !
Svi treba da se dignemo i ovom brabrom čovjeku pomognemo. Umjesto da ga nagrade za čuvanje i održavanje uniforme, oni bi da ga kazne. Kupuju se šklopocije od respiratora, a nema para ljudima za uniforme.
Kad je SDA bila na vlasti ništa vam nije smetalo. Berilo pokrao sve što se moglo pokrasti, i opet vam nisu stvoreni uslovi za rad, al su svi policajci opet glasali za SDA. Bolje šutite. Stari sindikat davno trebalo nabiti nogom.
Kriv on nije SDA kriv on nije MUP Isto kao onaj sa 2 metra drva što leži 3 godine a Foodil namnse ruga. Foodilu smo simpatični
Pa sta ako je rekao da radi u jednoj uniformi sedam godina.To je njihova sramota a ne njegova.
ja ne kontam sta je pisac ovdje htio reci, protiv koga je a za sto je
Sto ne privatizujes raskesnicu i sve sto zaradis tvoje je .. samo 17 posto pdv platis
A dobro onaj komentar kaže a znaju pisati obicne gradjane a ovi dileri prolaze i kriminalci
nas zahtjrv za eu bi glasio: imate li policijskih uniformi (a kakvi su nam politicari debili jos bi rekli) ako hocete da udjemo u eu, dajte nam.
Jel se mozemo dogovorit da ne pisete kaznu... hajd mozemo al ne govori nikome. moze cvaja? ma moze. Hajd i polahko vozi, pazi gore kod ciglana ima jos jedna patrola. hvala, ma nista hvala tebi.
Pitam za prijatelja, kako policajci koji nemaju para za nove cipele voze auta od 30.000 KM, posjeduju kuce i stanove, a zene ili bliza familija ima poslovne prostore, a ne rade nigdje. Policija u BiH je previše korumpirana, jede po restoranima i kafanam besplatno, otima novac od vozaca i komercijalista.
Za ovakvu situaciju u kojoj su se našli policajci je kriva neobrazovana Vlada KS na čelu sa ratnim dezerterom Fortom. Zamisli 7 godina ne kupiš policiji uniformu i ciple, pa to je opstrukcija i za veliku odgovornost same Vlade i ugrožavanje zdravlja policajcima, jer ide zima, a obuća poderana i doći će do prehlada i obolijevanja policijskih službenika. Sramota.
Pa isto, na vlasti bio neobrazovani diletant Dino Konaković koji i sada predvodi Vladu KS, a Forto mu samo praktićno asistira. Ti su odgovorni.
Upravo ozbiljne drzave sankcionisu ovo. U vojsci isto ko otkrije brojno stanje.
Čuj nema pravo da kaže stanje u policiji ,pa diktatori zato nam i jeste ovako stanje .ebo vas zakon koji ste donijeli da krijete šta sr radi u državi,ne smiješ ovo ne smiješ ono,i to zakon donijeli oni koji su Tita prozvali diktatorom ,mamu li vam lopovsku