Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da je svima jasno da ih niko ne želi u svojoj blizini, što dalje to bolje za nas i za njih. Neka se vrate tamo gdje se "ratuje" Maroko, Alžir, Pakistan
Hrvati su pametni, a ne ko ova nasa stoka koja ne mari za narod svoj, bitno je samo krasti fuj.
@pashasolidni Nije to tako jednostavno,ja sam da nijedan migrant ne ude u BiH,ali Fodiku odgovara kaos i zato ne da vojsci da bude na Boscnfkoj -Srbijanskoj granici
BiH-SR granici
Jasno da migrante niko neće. I ovako tešku situaciju su otežali svojim ilegalnim dolaskom u našu zemlju. Sad lagano nazad kuda su i ušli
Vozite ih u Konjic, U kasarne objekta B-0 tamo ih smjestite kapacitet je za 600 ljudi.
Docekt nove godine na Balkanu, kako izgledaju okiceni gradovi! Video: https://www.youtube.com/watch?v=IVzsQKLzR-o&t=605s
Sve o korona virusu i kako docekati novu godinu uz sve to! Video: https://www.youtube.com/watch?v=a1qUuIIj2K8
Prihvatljivo je da Bihać i Sarajevo imaju probleme !!! Sramota !!!
Objasnite migrantima da se sami rasporede duž cijele granice, Neum, metkovići, imotski, livno, bihać, gradiška brod pa ne mogu ih sve pohvatati....:)
Ovo je zajednički problem.Hajmo zajedno natjerati vlasti da ih izmjeste iz Bosne i Hercegovine.Znamo za naše rzlike ali ovdje moramo složno reagovati.Svi smo ugroženi.
Pustite ljude napolje kao pse na -5, na -10 , pa onda zemljotresi , poplave itd.. Najksenofobniji narodi na svijetu srbi, bosanci , hrvati. O bosanskom merhametu se oduvijek znalo. Stoga i ono sto se desavalo.
A prihvatljivo je prebacivanje u Kanton Sarajevo? Ne treba vas ni pitati. Ovo nije kriza Kantona Sarajevo već čitave BIH.Svi trebaju da podnesu teret .
Nek ti ih bake preuzme na Poljinama!ja bi ljude kolektivno poslaodo granice i neka obda eu rhesava svoje probleme s njima nagranici sa Hrvatskom. OBEZBIJEDITE MIGRANTIMA SIGURAN I CIST PUT DO GRANICE I VOZDRA
problem je nakaradna tvorevina zvana dejtonska BiH... prodadoše Republiku za svoje ove tzv državice
Tih otprilike 3000 migranata u BiH rasporediti ravnomjerno po čitavoj BiH i to dođe po 5 ljudi po opštini i riješen problem ... namjerno se prave krize
Madjari podigose ogradu, a Hrvati zatvorise granicu. Srbi ostadose u problemu, a muje od dragosti te 2015 godine udarise u pesmu i veselje. Kada se setim samo tih umobolnih komentara. Vecina tih migranata su buduci stanovnici BiH. Sve zahvaljujuci podanickoj politici SDA. Ipak moraju da rade sta im se kaze, jer onolika podrska sa zapada za vreme rata ne moze proci bez naplate.
Takodje ne smeju odbiti migrante da im islamski svet ne bi zamerio. Ovo je tek pocetak problema koji ce pokazati koliko je zapravo BiH nefunkcionalna.
@Pup1nMiIankovicTesIa nije BiH nefunkcionalna, već tvoji jer ne žele surađivati i namjerno je ruše, da bi ti na kraju mogao izjaviti da je "nefunkcionalna". Nije do države, problem je u narodu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Problem sa migrantima se moze rijesiti preko noci,staviti vojsku na granicu sa Srbijom i problem rjesen.Ali Dodiku trfba haos i onda moze reci."drzava ne funkcionise".,i jos kriviti Bosnjacku stranu,a mi ove migrante necemo isto kao sto ih nece Srbi.i Hrvati. U migrantski problem je duboko umijesana politika i cilj je da se.ne nade gjesenje,znamo ciji je to cilj.
@Brcak215 Kada je Dodik govorio o granici sa Srbijom, kao treba pojacati granicnu policiju. Naravno to nije odgovaralo muslimanima kojima trebaju ovi migranti. Direktor granicne policije je govorio kao Sarajevo opstruise zaposljavanje dodatnih policajaca na granici. Mujo te vase gluparije koje iznosite iz dana u dan moze samo proci u vasim kasabama. Ne drzi Dodik, ni Srbi granicnu policiju. To je u nadleznosti BiH.
Ako moze Srbija da prihvati 50 hiljada izbeglica i da propusti vise miliona, mozete i vi par hiljada da prihvatite. Ipak ste braca. Samo problem je sto vi od te brace uzeste novac namenjen od strane EU. Nema vecih lopurda od muslimana iz BiH. Znaju to srebrenicani.
Prihvatajte braću, nadjite im se u nevolji.
@NancyDrew Kakva braca i ku.ac. Nema brace ,sve je interes.Rusi su "braca Srbima ,ne cujem da srbi trce da rade u Rusiji...
@Brčak, sve je interes, kao što je interes i da se useljavaju arapi u Bosnu. Treba pomoći ljudima u nevolji.