Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako je krenulo 'bjezanje' iz DF-a do oktobra ce u stranci ostati samo Komsic, moguce da se preformulise u nezavisnog kandidata
Volio bih da su se u bježaniju dali oni mali željkići, tatini i mamini sinovi dubokih đepova, koji će preuzeti velike imovine - ne znam kako stećene, a ulaskom u politiku vjerovatno i zaštićene! Živi pa vidjeli!
toliko o bosanskoj alternativi, žalosno je sto su samo ovi veliki alternativa, ovi ostali su smjesni, nemaju infrastrukturu, ma nemaju nista
Mozda se covjeku ne svidja sto je Komsic kao veliki patriota najavio ulazak u koaliciju sa Covicem,covjekom koji ovu drzavu hoce na dijelove da razbije.
Ali tu je i čuveni šćepo kojeg pročitaše na optužnici Keljmendiju. Čuo svojim ušima! Pitao kolege u Prištini, odgovorili mi potvrdno za svakog iz BiH.
Vidim da se SDP-KLIX.BA "strašno" brine o stanju u Demokratskoj fronti. Lijepo je vidjeti da u njihovim redovima (SDP) postoji OPRAVDANI STRAH od DF-a. "Nepristrasni" KLIX nikako da objavi koliko je ljudi napustilo njihovog gazdu Zlatka, koliko je SDP uništio i unazadio ovu zemlju za posljednje 4 godine. O svome kandidatu za predsjedništvo , o dešavanjima unutar SDP-a , tišina. Bravo za profesionalnost i etiku.
Vjerovatno nije mogao za predsjednika, ili mu nisu dali da se on pita, jer gdje se god on ne pita on se okrene protiv. Covjek smrad definitivni, a trebao je u BPS pa da se dva smrada takmice ko ce da bude glavni. Taj je obavjestajac (prodavac informacija) tako i u ratu htio da komanduje jednoj jedinici, ali nije bio na hijerarhijski potrebnoj poziciji pa mu nisu dali, a onda se okrenuo protiv pa poceo da prica nebuloze, Covjeka pucaju tezi prenosi, sta reci dalje.
Ne napuštaj taj projekat,ako pobijedite biće posla za tebe,da nepodobne bošnjake trpaš po zatvorima..
Da trpa po zatvorima, ali sve nepodobne koji su kriminalnim klanovima. Kao šo je uradio kada ih je dobru količinu poslao u HAG.
Stranka u kojoj je Alibabić u predsjedništvu :) Jest se Komšić okružio novim provjerenim ljudima. Svaka mu čast.
Pa ko su mu savjetnici, ostali su mila majka!
U šumici, u DF-u nije daleko, ludi party neko mi je rek'o, Bio je Žabac pa se pretvorio u Medu, I sad yebe sve po redu, Patuljaka 12 i princezu Blijedu, Party bez Zeke, ma jesi li LUD, pa i on je jedva uizbjegao Medin UD, Za savjete Medi, pitala se Sova stara, Odobrenje mu dala da sve po redu kara, Žalili se Mišu svi akteri priče, "Medi ja vjerujem, Miš na njih poviče", Neko se sjeti da se žali Vijeću Staraca, Ali kakava bi to bila priča da u njoj nema - Magaraca, Svi pomisliše - priči kraj je doš'o, al' u Saraj'vu Majmun je još i gore proš'o, Htjeo je da utiče, na poredak takav i svima je rekao, Da Miš im je dlakav, Nije jadan htjeo da shvati da u DF-u, Bit' pametan se ne isplati, Pedalu Majmunu smo sad dali, Red bi bio Mišu da radimo o glavi, "Ne diraj nam Miša" reče Sova Medi, "Miš je sujetan laHko se uvrijedi", nastavak slijedi Uloge tumačili i u Basni igrali: Miš - Željko K. Sova - Damir B. Žabac> Medo - Mahir M. 12 patuljaka - Raspušteni OO DF BH Tuzla
Žabac> Medo - Mahir M. 12 patuljaka - Raspušteni OO DF BH Tuzla Blijeda princeza - Predsjednica OO Pametni majmun - Damir M. Zeko - Sabid Z. U slijedećem nastavku, koji slijedi poslije općih izbora, u priču će se umiješati Foka- Lisica -Edina I. Tvor - Dragan T... Biće tu još poneka zvijer, oprezni budite, ko se za DF opredjeli :)
Stranke će biti pa sa Željkovcima ili bez njih. Ali čistka će izgleda uslijediti. Bolje da je bilo prije tri četiri mjeseca. Sada nedorečeni vode glavnu riječ. Kada pametni ušute ....
Brzo su dosli, a jos ce brze otici iz DF-a. Prelivode, ganjaju licni uspjeh, a onda ostanu bez svega... Nije jedini, bice njih jos!!!
U DF s u usle uglavnom ispusene lule i misleci da ce prelaskom nesto profitirati ali nista od toga projekta jer jedinoo Bosnjaci prave budale of sebe.
Prijeratni udbaš i špijun. Ništarija
Pa, zgembo - tvoj će šef svakako doći na red. Pravda je spora ali na vakat stigne! Ovaj je mnoge poslao u Hag!
Odj*ebi ba junašpi.
Jedina misija postojanja DF- je da naškodi bivšim drugovima i tako omogući pobjedu SDA. Zato je kupljen, zato je dobio velike novce, ali jedno nije pošlo po planu - da ugledni članovi i zvučna imena prijeđu njemu, nego totalni anonimusi, a i ovo malo poznatih ga odmah napustilo.
Nisam procito ni jednog slova iz ovog clanka. Al izgleda da je ovo sve dobro smisljeno da zeznu Komsica na izborima.
Ne zanima me zašto je napustio stranku(rukovodstvo stranke).Zanima me zašto je uopće pristupio stranci,odnosno zašto mu je Komšić to dozvolio.Zaista sam mislio da bi moglo biti nešto od ove stranke,da će Komšić iskoristiti momentum,svoju "popularnost",da će se osloniti na mlade,nepoznate,neiskvarene,ali kako trenutno stoje stvari,jedno veliko Ništa!
Priču su uzeli u svoje ruke Kreševo i Kiseljak! A i oni koji su se uplašili smrdljivih tragova za sobom - brane se ali veoma loše čak i nepošteno prema ŽK koji im je poklonio povjerenje mimo dobronamjernih signala. Barabe koriste kao štit intelektualnu elitu koja je prišla DF-u - nažalost!
Opet nema alternative, opet ce pobijediti trio fantastiko, opet mi u gofnima.
Nažalost sto posto si u pravu. DF, umjesto da postigne 10 - 12 procenata sada će se glupošču vođstva koje je poslušalo barabe, naći u situaciji da umjesto komotnog izlaska na izbore - dobije borbu u grču i političkoj poluparalizi. Zapravo da pokuša da odbrani svoje mjesto u cenzusu. Da Bog da!
Eeeee moj Munja, dosta ti je trebalo da skontas da je Komsic klon Lagumdzije. To su kvazikomunisticke stranke gdje se pita samo vrhovni veliki vodja, a ostali clanovi/fikusi su tu da slusaju i sute.