Nastavak pregovora s Vladom KS
0
Muminović: GRAS je protiv nezakonite konkurencije
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stečaj i rasprodat sve i zakatančit i dezinfikovat i sterilisat.Centro nek preuzme da dahnemo dušom.
Ja kako znam monopol je krivicno djelo, a gras ima monopol u gradu
SDA je dvajest godina u vlasti i umjesto da je privatizovala GRAS i odstranila naj veci karcinom budzeta grada Sarajeva. oni privatizuju sa selimovicima sve sto je profitabilno za kermu! Sad kaze drzava je u pitanju i bosnjacki narod, pa takvu licemijernu propagandu nije ni Slobo M imo u 90tim. Veliki muslimani i Begovi cuvajte glasacko tijelo u grasu i podrzajite ih trebaju vam Vaših 20 Sda Familija zivite ko begovi a narod nek crkne il nek ide vani pa nek dodje u vas BBI nek trosi NAROD ZNA!
Cim nije u njihovu korist odmah nezakonita konkurencija, radite bolje svoj posao i nemojte se bojati konkurencije...
Nedajte nikom vaše budzetske pare poreskih obaveznika! Nije ovo demokratija da ima konkurencije!Ako date konkurenciji šansu kako če te svoju dijecu zaposlit i nakaćit na budzet!Niste ludi da ulazete pare u prijevozna sredstva kad je 2km malo za kartu kod vozaca koju skenerom sami stampate kolko vam treba mi porezni obaveznici će mo vam nadomirit !,ako ne onda zna se strajk
pero ne seri
OPET TI IZ GRAS-a UCJENJUJU......PA DO KADA VISEEEE ?????
Opet ovi GRAS-ovci... prepali se konkurencije jer im je mrsko raditi da se bore za korisnike... tipicni sindrom postkomunisticke \"radnicke\" klase... Zasucite rukave i sa onim sto vec imate nista vam konkurencija nece moci, ako vi budete sjedili srkstenih ruku ko i dosad i radili s 10% snage onda ce vas konkurencija pojesti, kratko i jasno!
Samo konkurencija, STOP monopolu u svemu ne samo GRAS-u