Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
www.kraljevskaporodica.ba
Niti je Sarajevo što je nekad bilo, niti je funkcija gradonačelnika sada išta više od još jedne uhljeb - ikebana pozicije, niti stanovnike ove kasabe interesuje bilo šta osim pukog preživljavanja. Prijedlog novom gradonačelniku, ako i kad ga izaberu: Neka poveća broj kontejnera u gradu, posebno u elitnim dijelovima, da bi se smanjile gužve oko istih, i time poboljšao kvalitet života svih građana.
Cuj EU-a naredjuje i odredjuje da gradonacelnik Sarajeva "NE-BUDE Bosnjak" , KOME LI OVDJE EU-a pokusava soliti pamet, kako EU-a ima pravo da se MIJESA ko ce biti Gradonacelnik GRADA Sarajeva, TO JE DEFINICIJA "DIKTATURE I APARTHEIDA EU-e nad Sarajevom i Bosnjacima", ta EU-a KOJA JE SERVIRALA 4 godine GRADJANE SARAJEVA SRBO BARBARIJI SRBO FASIZMA i SRBO PRIMITIZMA ! PERFIDNA JEDNA EU-a, KAD ONI POKAZU I DOKAZU NJIHOVU DEMOKRACIJU I MULTIETNICNOST dajuci Muslimanima da budu gradonacelnici NJIHOVIH HRISCANSKIH prijestoljnica EU-e , ONDA NEK ZAHTJEVAJU po njihovoj toj demokraciji da gradonacelnik Sarajeva bude neko drugi osim Bosnjaka! Naravno da ovo nije napisano Protiv Gospodina Kljujica i Gospodina Fincija ! Dodati takodje da je "igor kamocaji sa beh.menom i lagumdzijom" ZATVORIO VRATA Zemaljskog Muzeja i Nacionalne Galerije BIH-e, PAMETNOM je to vec dovoljno ZNATI ko su i sta su, HINJE jedne izdajnicke i neprijateljske ! eto sta je SDP ko i njih trojica !
dje si hodza Asime, koji li krscanin zaplati na FPN pa ti dobi njegovo radno mjesto?
prvo sebe pogledaj ma sta pricao ti ne mozes sakriti svoj mentalni sklop seoskog hodzice takvi su prije rata samo na medresi mogli predavati
Za sta se ovi ljudi ovdje bore nakon toliko godina... sarajevo je davno izgubilo bitku, ovdje nema nicega, ni intelekta, ni intelektualaca, ni institucija, ni društva, ni grada.. Sto prije zbrisete odavde to bolje po vas.. Treba priznati poraz sarajeva, papci i kriminalci su pobijedili i nema tu vise nekog posebnog filozofiranja.. Ovdje vam mjesece i godine kradu kriminalci.. Bolje vani cistiti ulice nego ovdje.. Vani bar na ulici mozete naici na pismenu, normalnu facu ili sl.. Ovdje nema apsolutno nicega.
ha sta ce nama gradonacelnik u evropskom jalalabadu, vazno je da mi ima hodje, vehabije i tako to...cuj gradonacelnik...sta fali npr kabulu, kada nisu imali gradonacelnika?
Pozdrav za super profesora!
srebrenica zepa bjelasnica vlasenica rogatica romanija sve sljeglo u sarajvo
Najjaci profesor dao mi 7 iz Etike
Nije ni čudno sto nije izabran nijedan kandidat,kad su fakat sve i jedan kreteni,lopovi ili izdajice vlastitog naroda koji godinama žive dobro na taj način.
gradonacelnik treba da bude MURAT SABANOVIC ili ZULFIKAR ALISPAGO ZUKA
nepametuj prof. nego se ukljuci u borbu protiv toga sto kritikujes.vi tzv.intelegencija dobro zivite,pisete knjige i povremeno pametujete
Ma Igora za gradonacelnika, sta se bezveze biraju i kontaju kako ce i sta ce.
jedva sesticu upisah kod tebe moj asime i ti i filozofija..
asim je obicni pi3dek ko njega sta pita?