Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@fukara srbske amebe...
obrati pažnju
Ukida se Federacija,a kantoni ostaju
sta je starije krst ili svjet?
placeni topli obrok je sta? to na zapadu nema, svako sebi placa obrok, neko ide u restoran, neko jede sendvic od kuce
Ukidaju se kantoni ubrzo,plan se mjenja.
DOBRE PAPRIKE NA OTOCI RAJA
UKINUTI KANTONE POD HITNO, TO NARODU NETREBA NIKAKO.
bespotrebni ili samo sebi potrebni kantoni trose 70% federalnog budzeta , a buduci da su sami sebi svrha cak i da manje trose , ili bilo koliko da su na teretu federacije, treba ih ukinut. samo njihovo postojanje predstavlja kontinuirano finansijsko iscrpljavanje federacije sto rezultira iznimno niskim zivotnim standardom federalnog stanovnistva
ukinite je.be.ne kantone!!!
ukinuti kantone to je jedini izlaz.
to sto su popljackali kantoni s ogromnim ostatkom nesuvisle administracije u federaciji se prisiljavaju poreski obveznici da namire skupocijene automobile, telefonske i racune komunalnih usluga, ljetovanja, zimovanja, radjanja, umiranja, terevencenja, bancenja, putovanja oko svijeta... zasto i kako im ne padne na pamet da ustede gasenjem kantonalne televizije?
pa bolan mujezinovicu gdje ce ti dusa da ljude prekidas na odmoru