Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niti u jednoj riječi "Zagreb" nije ponudio "Moskvi" lojalnost, opet fake vijesti.
Trudi li se analitičar reći da je ova sa bezobrazmim prezimenom sponzoruša?
ja mislim da je kolinda dala putinu koja ne bi.
Izbacite HRvatsku iz NATO saveza!
Poštujem Predsjednicu, ali imam dojam da ni ona ne zna bi li piškila ili kakila. Briselu nešto ne leti previše, kumuje sa Amerikom, a mazila bi se sad i sa Rusijom. Nema Hrvatska kapacitet da sjedi na 2-3 stolice odjednom.
Ona licno ima... Zene su to!Ima li i jedna da ne voli grupnjak?
@parabola2017 Čuo sam da Kinezi nisu previše obdareni, vjerojatno zato ne leti Kini hahaha
Kvalitetna analiza.
Sta's ti jadna nudit 😁
bijednica
Ne zna se ko je veca fukara na Balkanu a svi se kurce i prijete jedni drugima, samo podapinjanja, ulizivanje pa noz u ledja, svi se busaju u prsa kao ja sam jaci imam jaceg brata Rusa, Svabu ili Turcina a svi puse karu i gledaju odakle se vedri, vasq braca ce vam yebbat mater cim im se cefne
pa kad budete jos veca fukara, kad vam gowna budu ulazila u nozdrve i tada cete se prepirati ko je vise potonuo i ko je veci gospodin u septickoj. Citav Balkan je ciganluk za Evropu samo sto fukara misli da je njegov ciganluk naprediji od onog drugog ili treceg.
Za sada svi dole u tom ciganluku plivate u septickoj jami punoj gowana i ucite dijecu od malih nogu da plivaju a septicka se puni svaki dan sve vise i vise i ubrzo cete morat ronit u njoj dok se ne pogusite jee ce vam vasa braca sa svih strana zatvorit poklopac na septickoj pa cete i tada u mraku dok plivate a kisika nestaje rugat se jedni drugima.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kako bi ja nju otreso, ko medo krušku 😉
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/detalji-s-predsjednicinog-radnog-rucka-u-rusiji-putin-se-izravno-obratio-direktoru-sberbanka-agrokor-nam-duguje-milijardu-pa-skrtico-rijesi-to/6665490/
Najbolje je imati predsjednicu, kao ovu Kolindu... I Bakir bi trebao postaviti Seku, pa neka ovi belosvijetski hohštapleri imaju šta jjebavati !!
Smjesno, mi susjedima dsjemo 'strucno' misljenje o vanjskim poslovima jedne zemlje koja je clanica EU
Poznati ste po oximoronima...
Da bas veoma smijesno.Smijesno je i da ta ista zemlja uporno se petlja u unutrasnje stvari susjednih zemalja.Ne postuje odluke suda u briselu. ima nacionalisticku partiju na vlasti. DA VEOMA SMIJESNO HA HA HA
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jel se i njemu prisunjala da se slika
Zagreb je straznjicu dao za ulazak u eu...a sad ce dati Kolindu za Agrokor. Kad vidis nasu Zeljku i Majkicku, nije ni cudo sto nama ne cvjetaju ruze ;)
Opet ovaj Klixov analitičar sa stalnim zaposlenjem ispred granapa i svojim pričama ko je čiji igrač.
izdržaće i ovaj atak bosanska pleća kao i mnoge do sada