Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji kralj
Ko je dozvolio slikanje u bolnici ili cak i u operacionoj sali?
Svim ljudima zelim zdravlje i veselje.
Brz oporavak legendo
Hojrati
Istina je da operacije pomažu u slučaju povreda, uznapredovalih bolesti, i rijetkih komplikacija. Ali, za većinu bolesti zbog kojih ljudi idu na operacije, zaista nisu potreben, čak su nezdrave. Neke suviše i bespotrebne stvari su: vađenje zuba, operacija krajnika, operacija slijepog crijeva, nošenje naočala ili oparacija očiju laserima... Sve se to može riješiti prirodno, popravkom hrane. Da, čak i kad imate šuplje zube, neće vas boljeti. Više u knjigama Herbert Sheltona.
muharem i sinan, ne znaju ni kud su pošli ni kud došli
Jesu ga okitili
Ne znam koliko mu je to pametno. Nije se trebo naprezat.
Nedaj se Muki, brz oporavak abd..
Mizerno,krajnje mizerno.Kako i prilici akterima snimka.Je li sta platio Ismetu?
Ima jedan ovdje bio na vijestima na klixu, bio u našoj školi, zvao se sa negdje 50 imena u jednom imenu. Kratko: Ismet Fatih Čančar. A duže: Ismet Izet Natif Naziv Latif Hamid Gani Maris Fatih Čančar! I ranije kad ga prozivaju iz škole preko onog zvučnika, samo sam upamtio da mu ime počinje sa Ismet, pa 10 nekih riječi, pa Čančar! na kraju.
Aha,ovo je poznati podvodac djevojcica,barem je tako pricao ovaj uhapseni Faris Gavrankapetanovic.
Ne vidim sta je problem u snimanju
Ko je dozvolio slikanje?
Treba Mu dati Orden za hrabrost. Ja ne bih dao ni da mi tamo zub izvade.
legenda
Kralj...