Komentari (257)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovaj svoju majku obruko
@gouser250 Dobro, jel ja kao Srbin islamske vjere imam pravo da postanem neko drugi. Jel oni Irci, Njemci, Poljaci, Madjari, Spanci, Italijani……sto su dosli u Ameriku i postali Amerikanci , jel oni maju pravo da budu Amerikanci.
Ako čovjek sebe smatra Srbinom, neka ga tu gdje je - u Srbiji. Ne mora barem više nama biti na leđima i neće primati platu od nas. Savjetujem svakome ko misli da će mu u Srbiji biti bolje - da ode tamo umjesto što čeka da Srbija dođe ovdje. U svakom žitu ima kukolja, posrbice i izdajice ne voli niko. On je samo korisni idiot do određenog trenutka.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
U ovom slučaju je jabuka pala daleko od stabla. Nura Bazdulj Hubijar divna žena rodila ovog skota.
Mamlaze procitaj natpis u katedrali Srca Isusova na kojem pise Bosnjaci katolici grada Sarajeva 1877 .
Eto i da ste u pravu, da mi jesmo Srbi islamske vjere. Jel mozete vi Sumari da shvatite, da mi vise necemo da budemo Srbi. Znaci necu da budem Srbin, prije cu se pisati Ciganinom. Mada tu i nema neke razlike.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pola estrade i glumaca od 92 živilo u Beogradu a vas šaltali da su negdje po Evropi.Baš ste papci
Vidite da se isplatilo.
Danas procitah u Basarinoj kolumni da je politika u nedelju 11.7. imala trecinu sadrzaja posvecenu negiranju pokolja u Srebrenici. Dakle, za takvu novinu ovaj lik radi i pise. Pa moze li nize, odvratnije i degutantnije?
Hajmo se pitat otkud ovaj čovjek u Beogradu. Priča se da ga Sarajevo nije prihvatilo tj. nije mogao od stranačkih ubleha dobiti ni kmobični posao za početak. A realno kapacitet je. I hoće ko hiće. Šta sad čovjek nas ne hebe ni 1%.
sve ok,ali je mogao u Beograd samo sa kapacitetom,a ne isto kao i Kusta sa uvlacenjem u srpski rektum...
Vidi mu se na faci da je neki mrcvator.
Toooo Muhareme Murtede, idi Bazdi sad njima po Srbiji i veličaj genocidase, dobit ćeš bananu od "Ace 100 za jednog"
Mislim da se kod njih zove Muarem.
Nura se bgm nije nesto puno ograđjivala od njega vec ga cak i branila. Razumijem da joj je sin poCetnik ali i ona e to me razocaralo.
Branila i velicala malog koji pise u novini koja je u nedelju 11.7. posvetila trecinu svog sadrzaja negiranju genocida u Srebrenici. Sta reci?
Ne puši on džaba četttnički kurrrac. Muhareme, obriši se oko usta, jebbbem ti okot.
Čovek je u upravnom odboru REM-a, još i pisac. Svaka čast Gosn.Bazdulj.
Ne kontam da ako su Bosnjaci srbi (islamizovani) zasto ih srbi (pravoslavni) ubijaju do istrbljenja, bar u posljedjih 200 god. Jos to krunisu genocidom 95 uz objasnjenje da oslobadjaju srbsku zemlju...
Muharem Pizdulj
Podoban, položio kod golmana na penale.
Ako smo išta naučili iz historije to je da Srbi ubijaju svoje,što vođe tako i ostalu inteligenciju.
Pitanje za polupismene komentatore...Koje su nacionalnosti Albanci koji su rodjeni i koji žive u Srbiji (da nisu možda Srbi?!) ? Koje su nacionalnosti Mađari koji su rodjeni i koji žive u Vojvodini (da nisu o vama Vojvođani?!) Koje su nacionalnosti Nijemci koji žive u pokrajini Alzas u Francuskoj (po vama Francuzi?!) Koje su nacionalnosti Rusi koji žive u Ukrajini (Ukrajinci?!)...
Kusturica br 2. Gdje je Nura da se odrekne ovog isprdka