Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HELJP DJENOSAJD, HEEEEELJP
Jest-jest, to nam potvrdjuju podatci iz DRVARA, GRAHOVA, B. PETROVCA, KLJUCA, ILIJASA, GLAMOCA, KUPRESA, MOSTARA, SARAJEVA, ZENICE, TRAVNIKA, TUZLE, i jos mnogih mijesta gdje se srbi mogu prebrojati na prste. Ako bog da pa bude POPISA interesuje me o cemu ce onda pricati i sa cime ce u buducnosti ocrnjavati RS.
amo mi se iodceg povraca, to je kad bosnje pocnu \"brinuti\" i o hrvatima° a sto se tice etnicke cistoce, i federacija je etnicki cista kao i rs pa ne vidim za cime lije krokodilske suze ovaj vec osudjeni bosnjacki kriminalac i ratni profiter ?!
Muhamede svaka ti je na mjestu. Nije on profucao nikakve pare. Tada nije bilo sigurno operirati sa računima Republike Bosne i Hercegovine. Dosta novca je išlo kroz Muhamedove lične račune, a da bi objasnio porijeklo novca na računima najjednostavnije je tvrditi da si ga dobio na kocki. To je kao rupa u zakonu. Te se stvari nisu rasčistile dok je Alija bio živ, a sad nema šanse.
Otkud ovaj glupson opet u javnosti. Em je hapo lovu, em je iskoristen za spijunske prljave poslove protiv zemlje eme je kcosko s nasom lovom.....Uh sto bi ti meni u bajbukanu Secere...da dobro upamtis da biti lopov nije bas isplativo. MRS
Koga briga sta kaze bivsi ministar bivse bih ?
Je li ovo onaj sto je profuckao milione i milione nasih para. Dusebriznik , nema sta.