Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje li nestade onaj Admir Mandžo iz Sarajeva što ostavlja na fb Rambove naručene poruke, tačnije naručene poruke njegovog odanog mentora i savjetnika. Kako jedna naručena poruka košta ljude da izgube nešto što su mogli fino da imaju sa malo ljubaznosti, ali lakše pucati u leđa. Stidi se. Stid i sram te bilo.
Nek neko kaže koji se ono Portal mentoriše iz zgrade Gradske uprave preko svojih poslušnika, redovno se objavljuju vijesti sa službene stranice Grada, ali se potpisuju kao svoje, naravno jer dobiju naručene tekstove na mail od svojih prijatelja, uvezana armija jataka i poslušnika. Iskoristi, pljuni, zavadi, ponizi, šutni kad ne možeš više držati kontrolu i uticaj. Stidi se tih svojih godina i položaja jadniče
Jeftina roba u Goraždu koju može da kupi iftarima, večerama, dopunama za mob, radnim mjestima na bužet za poslušnike, jatake, špijuni u društvu, po zadatku pozdrave žrtvu, jeftina roba za poslaničke klupe. Da mu nije odanog mentora ne bi znao pismo i saopštenje izdati. Zato odani mentor radi što drugi niko neće. Podmiće, spletkari, zastrašuje naručenim porukama, onemogućuje profile na fb, a pravi se dobrica. JEL VAS STID?
Možete pisati šta god želite, ono što je Rambo uradio za Goražde neće niko. O kakvim je projektima i investcijama riječ možete se informirati, ako želite. Pametnom dosta. A vi plaćenički komentatori, samo možete lajati, za to ste plaćeni zar ne?!
To su projekti koje ce nasa djeca otplacivati. Inace nijedan nije zavrsen. Most u Vitkovicima, put za Ilovacu, put za Beric, potisni cjevovod, uredjenja trga... Da vise ne nabrajam.
@malboro Vidim da ste dobro informisani o projektima, što je potvrda za napisano. Mala lokalna zajednica radi milionske projekte bez pomoći kantona i viših nivoa, isključivo menadzerskim djelovanjem gradonačelnika.. Sve sto je započeto, privesce se i kraju.. Nabrojte projekte kantona molim lijepo, osim akumuliranog deficita.. Mozete se informisati i o tome.. Činjenice govore. Doviđenja i prijatno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Doktor nauka sa Zukorlicevog univerziteta, koji inace ne zna sastaviti dvije recenice akibeti.
Rambo ti si car.......:D:D:D
"dobar je rambo ramovic". Churchill 1940
Ljudi pazite šta pišete, jer ovaj čovjek je spreman poslati naručene poruke i onemogućiti profile kako bi se neposlušnici zastrašili, može mu se on je VELIKI. Muhamede stidi se Muhamede stidi se. Jel te stid Muhamede?. Pratiš li i dalje preko špijuna šta se ono piše na facebook-u?.
Zna savršeno sa izigrava prijatelja kad vidi vrijednu robu i veliku korist za svoje dupe, a onda naručene poruke, i ponižavanje "žrtve". Jel te stid?. Nije, super traži brisanje komentara, jer ti si Veliki moćnik kojem se svi klanjaju. Ko ti ne zna slabe tačke. Ti si mali miš koji drhti kad polaže cvijeće. Njegovi poslušnici, idu pravo iz izbornih kampanja na budžet, prvo na volontiranje pa onda na radna mjesta.
Duša draga. Čovjek da ga vodi kući, da ga nahrani, napoji i jastuk mu pod glavu stavi. Umiljato stvorenje sa stidljivim osmijehom. No, ali duša zavaditi, spletku napraviti, nogu poturiti drugom, duša metke, udare, naručene poruke iza paravana, duša preko poslušnika onemogućiti fb profile. Jadničak dječicu kupuje i ponižava iftarima, večerama, dopunama za mobitel, manipuliše, obmanjuje. Obučeni operativac, rođeni glumac i manipulator.
Sve potpisujem, Zaboravio si jedino reci i stari hodza-saradnik UDBE.
@malboro Tu je i naučio znanje, da ljudima potura noge i pljune na njih. Tu je naučio da manipuliše i igra se ljudskim umovima i osjećajima, nije ga stid godina, i položaja, stid ga nije. Svoje špijunue poturi da se vrte malo oko žrtve, da pozdrave po zadatku, a predhodno nogu poture, ocnrne u društvu. Imam pitanje za gospodu JEL VAS STID IMALO?. Dušice drage, jeftina roba i marionete. Al idu pravo na budžetske jasle špijuni. Nezahvalna gnjida.
Muhamede trk na frabanje,kako te nije sramota izać pred foto haparate
Sto nece i ja bih do penzije ostao na takvim jaslama
Goražde treba počistiti
I ne kaze se Gorazde vec Govnazde eventualno prdazde
ISTOCNA BOSNA OAZA NAJVECIH SELJAKA KOJE SAM SREO U SVOJIH 47 GODINA