Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kol'ko se meni čini da je tu nešto ipak falsifikovano jer on kaže da je njegovo bilo samo da potpiše, nikakvu odluku nije on donio, a ON a vjerovatno mu i šef MEMIĆ (namjerno sam ovo napisao velikim slovima jer su oni očito bogom dani i iznad ovozemaljskog čovjeka kao i općinskog vijeća)! Može vijeće i delegati donositi kakve god hoće odluke ali ako oni i njihova stranka misle da je drukčije bolje, onda ima tako da bude!
Pizda vam majčina, i tebi i onom kretenu Memiću, Ilidžu pretvoriste u Kabul, Vrelo Bosne izvorište vode za Sarajevoi okolinu, prirodni rezervat, biser prirode, predadoste Arapima za sitan ćar koji staviste u svoje džepove i sad biste to još i O Z A K O N I L I , stoko
grozno je sto je vrelo bosne zagadjeno i ne moze se piti, a to sto dolaze turisti je druga prica. da su njemci niko nista ne bi rekao
@sanjo87........ Tebi za informaciju, Memić na Vrelu Bosne ne prodaje ulaznice za obilazak nego placeve za gradnju ... i to samo Arapima ...??? Razlika je DRASTIČNA, priznaj ...!!!
Nece zeleni ukrast,ma jok...
Mošnjačka posla... već što ga buliice vole u bulju primat???