Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uz duzno postovanje ali postoji vec 500 ovakvih projekata gotovih, ima cak i video na yt tutorijal da se ovo napravi za 20min
Cisti plagijat i kradja tudje ideje.
gledaj što im je babo poturio fesliju za članak seje mi
Wow, svaka čast. Hvala Bogu pa se neko prisjetio da napravi stranicu tu. Ja mislim da je to prvi korona-brojač stranica na svijetu i nije jedna od već postojećih milion takvih. Može Nobelova nagrada za Ajnu i Muhameda?
pustite djecu nek se bave ovim stvarima. pa sta ako su iskopirali? Barem rade nesto korisno i mogu nauciti dosta toga. Jok bolje im je da sjede po nargilanama.
Uzmes python scraper, uneses link od stranice koju hoces da scrap i samo iz njihovog koda uzmes id/class i eto ti brojac.
Stranica je svako malo crashirala, a sada se nista ne moze ni otvoriti. Od onoga sto se moglo vidjeti - informacije za putovanja pise da su sa stranice koronavirus.hr, a ne da prate nase zabrane i pravila.
stvarno je čudno kako se puno djevojčica u Tuzli zove Ajna.
Sorry, that didn’t work. Please try again or come back later. 500 Error. Internal Server Error.
Ovo vec postoji, ali razumijem zasto ste objevili. Svaka im cast. Nadam se da ce se sada fokusirati ne neke ozbiljnije IT stvari
@kokolomoj IT je kao zanat, treba stalno vjezbati i raditi.... A najteze je imati ideju za orginalan program, jer je danas citav svijet konkurencija... Ali, samo naprijed
Korona brojaca milion izaslo sva fukara napravila korona brojac.
Hajd da se i vi draga djeco okoristite od ovog svega, kad mogu malinari mogu i pametna skolovana djeca!
@gurabijaa stranica ne radi...
E moja djeco džba vam te upute kad to ovdje niko ne čita i ne pridržava se istih
Moretel pronaci uputsvo za Fikrene respiratore...