Komentari (228)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mašala💚👏🥹
Elhamdulillah, dobro dosao ☝️
Uobičajena stvar u dosta svetišta. Mnogo ljudi prelazi na budizam ma Tibetu, veliki broj prihvati katoličanstvo u Međugorju i Lourdesu svake godine itd. Ako će zbog toga naći mir i biti bolji čovjek, samo naprijed. A ako će postati naporan i agresivan u tumačenju zbog nove spoznaje, bolje da ništa nije ni mijenjao.
Svaka čast za komentar
Novoizabrani srbijanski muftija Abdulah Numan (66) je zapravo Ivan Trifunović, Srbin, rođeni Beograđanin, koji je sa 19 godina prešao u islam. statistikama islam se naglo povećava a hrišćani smanjuju, Numan je sestrić preminule glumice Ružice Sokić.
Super,a jel efendija ispricao mozda koliko dzematlija njegovih nemaju ni za hljeba
Vrlo bitna informacija!!! Sad ce sve biti bolje. A to sto sirotinja u Afganistanu prodaje bubrege za 200 US dolara je nebitno za castni svijet islamski. Pogotovo za smrdljive arape koji Ronalda placaju 250 mio...
Islanđanin
E čuj prešao na Islam. Ono kao bio on negdje pa sad prešao negdje... Dragi novinari naučite već jednom najosnovniju stvar, na Islam se ne prelazi! U Islam se vraća...
A da se ti VRATIŠ na kršćanstvo, koje je starije nekih 600 godina ? Mislim da se vratiš na ono šta su ti preci bili?
pacijent promijenio lijekove...placebo efekat
Dobar efendija. U trendu. Nista ispod Q5 ne dolazi u obzir...
Dobro došao,brate,među nas,Elhamdulila
Koji je predhodno presao na Budizam a sutra ce preci na sintoizam. Punnje zapad vjerskih wellness turista, koji nikako da nadju dusevni mir i prelaze s vjere na vjeru ili neku sektu. Proslo je vrijeme iskrenih konvertita, danas samo radi avanture ili interesa postaju "vjernici"...
Da bi presao iz pravoslavne vjere u katolicku ili obrnuto treba ti najmanje godinu dana a ovaj promjeni vjeri za dan
Bio sam mlad i nezadovoljan. Istraživao sam. Imao sam Bibliju pri ruci, ali je nisam pomno čitao. Čitao sam indijske vede, o budizmu, Zaratrustri, na kraju i islamsku svetu knjigu Kuran. Sve sam to temeljito proučavao. Ipak, još nisam bio zadovoljan. Nskraju sam se vratio temeljitijem proučavanju Biblije. I našao što sam tražio. Ljubav i praštanju. To je sve što ljudima treba.
Amennn
Velic prica odlican engleski, Konakovic (MVP) i Denis (predsjednik) ne pricaju. Tuzno!
Cim se ovo toliko istice znaci da nesto nije ok. Mi muslimani smo dosli u stanje kada moramo isticati nasu Vjeru koja je sama po sebi dobra. Tako da nema potrebe za ovim objavljivanjem intimnih stvari. P.s. u bosanskom jesik ime vjere, islam, se pise malim pocetnim slovom u sredini recenici a ne velikim. Neprijatelji islama pisu veliki slovom zeleci islam predstaviti kao organizaciju a ne vjeru.
I baš u Sarajevu da primi Islam?!Meka i Medina su mu bili bliže i uz put. Ali nema tamo takvih alima kao ovih Velića da ispadaju iz svakog ekrana.
kad Allah to hoce
Jeste ga uclanili u SDA ? He bo mu alija kosti ledene